≫ 

Bajkovita vaskršnja dekoracija u vili JK: Luj Viton jaja i njeni inicijali, a detalji su neverovatni

Pevačica je sve ostavila bez teksta prelepom dekoracijom

  • 86

Pop zvezda Jelena Karleuša proslavlja Vaskrs u krugu porrodice u novoj kući na Dedinju, a od dekoracije za najradosniji hrišćanski praznik svima zastaje dah.

Jelena je dekorisala sto na terasi nove porodičine vile, mislila je zaista na svaki detalj, te je sve u nežnim tonovima i izgleda bajkovito.

Na stolu se nalazi cveće, raznobojna jaja, zečevi, čak se i na tanjiru u salevetama nalazi dekoracija sa jaima. U uglu terase je ogromni zec, dok su na belom klaviru ovčice, jaja, kao i mnogi drugi ukrasi.

Pored jednobojnih i šarenih jaja koja se nalaze na stolu u nekoliko korpica, Jelena se podrudila da u njenom domu nešto bude drugačije, pa su neka jaja sa znakom poznatog brenda Luj Viton, dok su druga skroz prektivena cirkonima i personalizovana, sa njenim inicijalnima - JK.

Pevačica je sve ostavila bez teksta prelepom dekoracijom, a ceo prizor izleda kao prava bajka.

Inače, mnogi se pitaju i da li je Jelenina ćerka Nika Tošić ove godine uspela da pobedi članove svoje porodice u tucanju jajima, jer je njen snimak kada prethodnih godina nije imala sreće, postao viral.

Kako izgleda bajkovita dekoracija za Vaskrs u Karleušinom domu pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku.

Video: Savršen početak dana! Karleuša sanjiva u krevetu mazi cica macu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    2. maj 2021 | 16:16

    Ona se deklarise kao ateista, zasto se sprda da pravoslavnim obicajima ?

  • QQQ

    2. maj 2021 | 15:56

    Ovi ovakvi slave radi prestiža i dokazivanja i da jaja treba da su kokošja a ne od Luja Vitona.

  • Brankica

    2. maj 2021 | 17:56

    Sve je prenaglaseno, bez mere i ukusa. Trebalo bi da razmisli o tome da se novac ne razbacuje, da ima mnogo gladne i nesrecne dece. Jeco, uplati nesto deci bez roditeljskog staranja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA