Sara Jo postala plavuša, ne liči na sebe: Pevačica šokirala fanove kratkom, izblajhanom kosom

"Tebi sve lepo stoji", "Navikla sam da te vidim sa smeđom, ali možda je baš zbog toga vreme za promenu", samo su neki od komentara fanova

  • 2
Sara Jo Jovanović Sara Jo Jovanović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, važi za jednu od najlepših prirodnih lepotica na estradi. Iako je njena prirodna smeđa kosa postala zaštitni znak, jer je od početka karijere nije menjala, sada je totalno oduševila sve novim izgledom.

Na slikama koje je objavila na društvenoj mreži Instagram ima kratku kosu, ali to nije sve, jer je promenila i boju kose, pa je sada izblajhana plavuša.

Iako su njeni pratioci oduševljeni ovim pevačicinim izdanjem, u pitanju je samo perika.

Mada, Sara Jo je neko ko voli da eksperimentiše kada je u pitanju imidž, pa ko zna, možda se stvarno i odluči na jedinu promenu koju se još nije usudila da napravi.

Pogledajte kako izgleda kao plavuša!

Fanovi su joj uputili mnogobrojne komplimente.

"Tebi sve lepo stoji", "Navikla sam da te vidim sa smeđom, ali možda je baš zbog toga vreme za promenu", "Prelepo ti stoji kratka kosa", "Pa tebi plava stoji savršeno", samo su neki od komentara.

Video: Sara Jo se ljubila s dečkom, ali je onda usledila ljubomorna reakcija: Svaki put ista priča!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA