• 21

Karleuša nakon vakcinacije: Ništa nisam osetila, a plašim se igle. Evo zašto sam izabrala Fajzer

- Ništa me nije bolelo, ništa nisam osetila, nemam nikakve kontra-efekte. Ja sam, inače, neko ko nije preležao koronu - poručila je

  • 21

Jelena Karleuša kaže da se odlično oseća nakon vakcine koju je primila oko 9 časova u TC Ušće u Beogradu.

Ona je primila Fajzerovu vakcinu.

Nakon što se okupljenim medijima obratio zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji se zahvalio Jeleni na dolasku i apelu na njude da se vakcinišu, i Jelena je dala svoju izjavu.

- Gospodinu Vesiću hvala i nema na čemu, nema potrebe stvarno da mi se bilo ko zahvaljuje. Ovo je, smatram ozbiljna društvena odgovornost svih nas i mene koju kao javnu ličnost prate milioni ljudi. Ovo sam uradila zbog izuzetnog poštovanja prema našim zdravstvenim radnicima, članovi moje porodice su između ostalog zdravstveni radnici, koji se više od godinu dana krvavo bore da spasu živote naših sugrađana; zbog trudnica koje gube živote, zbog dece koja oboljevaju, zbog godinu dana nenormalnog života, stagnacije čitave planete, ja sam odlučila da iskoristim moju popularnost, smatram, na najbolji mogući način -

- Ne želim da bilo ko ovo politizuje, jer svi smo mi jedna planeta, ista strana, a to je strana koja se bori protiv ove strašne pandemije koja je paralizovala čitavu planetu i odnela milione života.

- Ništa me nije bolelo, ništa nisam osetila, nemam nikakve kontra-efekte. Ja sam, inače, neko ko nije preležao koronu. Smatram da je ovo društvena odgovornost mene kao javne ličnosti i smatram da treba da pozovem javne ličnosti koje se plaše da iznesu stav na temu vakcinacije. Ja sam neko ko uvek iznosi svoj stav javno, neko ko je u medijima važio kao neko ko je protiv vakcinacije, što je apsolutno pogrešno i to apsolutno nije istina! Ovim primerom sam to pokazala i dokazala - poručila je.

- Kada se Britni Spirs vakcinisala videli smo da je vakcinacija tog dana skočila za oko 500.000! Mi imamo tu sreću ne samo da kao država imamo vakcinu, za razliku od drugih svetskih država, nego možemo i da biramo. Mene su pitali koju od 4 želim. Ja sam izabrala Fajzer zato što su se moji prijatelji isto vakcinisali Fajzerom. Smatram da je to pokazatelj naše države i veliki uspeh - istakla je.

- Ne volim igle, ja sam neko ko se plaši igle, ali stvarno nisam osetila - poručila je.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    Ona je osetila ognjenovu bocu

  • 😛

    Boli su tebe fudbalski igrači, a igla je najmanji problem.

  • Srkimaja

    Manjak u kucnom budzetu , pa potrcala da primis 3000 ........

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima