≫ 

Od opuštenih izdanja do stajlinga od 11.000 evra: Ovako su poznate dame izgledale na vakcinaciji

Poznate dame primile su vakcinu pred kamerama i svojim primerom apelovale na ljude da se vakcinišu

  • 13
Anastasija Ražnatović, Ceca Ražnatović, Jelena  Karleuša Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Mnoge poznate ličnosti vakcinisale su se protiv korona virusa, neki su to uradili bez kamera, dok su pojedine zvezde odlučile da javno pošalju apel ljudama da slede njihov primer, a poznate dame imale su zaista različite stajlinge za ovu priliku.

Pevačice Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Nataša Bekvalac, Anastasija Ražnatović, Zorica Brunclik, Neda Ukraden, glumica Mirajana Karanović... samo su neke od dama koje su primile vakcinu, a za tu priliku bilo je od opuštenih, preko elegantnih, do stalinga od nekoliko hiljada evra.

Karleuša se među prvima vakcinisala u TC Ušće, 6. maja, gde su taj dan otvorili punkotve za vakcinaciju, a Jelena je primila Fajzerovu vakcinu. Pevačica je tada ponela kombinaciju od 11.000 evra.

Na nogama je imala bele sandale sa zlatnim lancima, brenda "Versaće", koje koštaju 978 evra. Nosila je unikatnu jaknu na čijim rukavima vise lanci koja je veoma neobična, ali i moćna, košta oko 6.000 evra, potpisuje je modna kuća "Barberi".

Osim toga, Jelena je imala jednostavnu, usku belu haljinu, dok je pred ulazak u Ušće imala naočare poznatog brenda "Lui Viton", koje koštaju 997 evra. Bela torbica sa zlatnim lancem, vrećastog modela, komad je brenda "Botega Veneta" i košta neverovatnih 3.073 evra. 

Međutim, iako je na njoj svaki detalj bio pažljivo i u skladu sa tonovima koje je izabrala, jedan bedž na njenoj jakni privukao je pažnju svojim šarenilom, a potom i natpisom.

Ceca se 23. aprila vakcinisala na Beogradskom sajmu, a odabrala je Kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Ražnatovićeva je tada rekla da je ništa nije bolelo, a njena odevna kombinacija za tu priliku bila je pun pogodak.

Osim bele majice i crnih pantalona koje su joj stajale kao salivene, svaki detalj na Ceci bio je brendiran i usklađen. Ceca je imala naočare brenda Tom Ford, šal Pal Zileri, cipele Dior, tašnicu Šanel, skupoceni sat, kao i prsten sa brilijantima.

Nataša se vakcinisala još 27. januara, u Novom Sadu, u jednom Domu zdravlja. Lepa pevačica je bila vesela na vakcinaciji, a došla je u običnoj crnoj majici, a kosu je pokupila u opuštenu punđu. Iako nije imala glamurozan stajling, mnogi su saglansi da je Nataša blistala zbog svoje energije.

Zorica se takođe vakcinisala među prvima, čak 27. januara, a za tu piliku izabrala je crnu majicu i sako u istoj boji koji je po rubu imao tigraste detalje. Pevačica je blago uvila kosu i pustila je niz leđa.

Anastasija je krajem aprila bila na putovanju u Meksiku, a pre odmora se vakcinisala, ali i revakcinisala. Ražnatovićeva je, kao i njena majka, primila Kinesku vakcinu kompanije Sinofarm.

Mlada pevačica je za ovu priiku odabrala je opušteniju odevnu kombinaciju u kojoj je blistala, a u pitanju je obična bela majica, koju je ukloipila u široke zelene pantalone.

Neda se vakcinisala 17. februara u Beogradu, a ako je i istakla tada, ništa je nije bolelo. Pevačica je tom prilikom na sebi imala krem usku majicu, duboke farmerke i roze džemper, a izgledala je veoma lepo i elegantno.

Mirjana se vakcinisala 20. januara na Beogradskom sajmu, nakon vakcinacije rekla je "Ne boli ništa, super". Glumica je za ovu priliku imala crnu majicu i šarenu masku za lice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    8. maj 2021 | 14:48

    Samo se sirotinja hvali skupim kolima i skupom gardarobom. Kada to shvatimo mozda krenemo napred.

  • Samo kažem...

    8. maj 2021 | 13:31

    Na jednoj strani stampedo za 3000 dinara ,na drugoj "poznate DAME" i detaljna analiza "stajlinga"!!! Raduj se srpski rode!

  • Realno

    8. maj 2021 | 13:44

    Poznate da ali dame?Tesko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA