≫ 

Anastasija o odrastanju: "Ceca se svega odrekla, prošla je kroz težak period života"

- Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima - rekla je Anastasija

  • 6
Svetlana Ceca Raznatovic, Anastasija Ražnatović Ceca Raznatovic, Anastasija Ražnatović, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Anastasija Ražnatović veoma je bliska sa svojom majkom, folk zvezdom Cecom Ražnatović koja je sama odgajila nju i Veljka Ražnatovića.

Mlada pevačica istakla je da je ponosna na svoju mamu i otkrila čega se sve Ceca odrekla zarad svoje dece kako bi ih izvela na pravi put.

- Svega se odrekla jer je drugačije kada oba roditelja vode računa u odrastanju dece. Samohrani roditelj sve mora sam da nosi na svojim leđima. Moja mama se celi život javno eksponirala i prošla je kroz mnoge stvari - rekla je Anastasija.

- Sve to je dodatno otežalo situaciju jer uz veliki pritisak javnosti, Ceca je morala da bude i dobra majka. Jako sam ponosna na nju, uvek i zauvek - rekla je mlada pevačica i poslala snažnu poruku svim samohranim majkama.

- To bi najbolje mogla da kaže moja mama jer je ipak ona ta koja je prošla kroz taj težak period života. Ali kada pomislim na svoju majku i njeno iskustvo, poručila bih im da budu jake, da budu najveći oslonac i prijatelj svojoj deci i sve će biti kako treba. Deca će to znati da cene - ispričala je Anastasija za Alo.

Mlada pevačica je nedavno prvi put javno progovorila o Cecinom dečku, Bogdanu Srejoviću, a otkrila je kako se njih dvoje slažu.

Eto, kao što znate, mama je sa Bogdanom. Oni su 24 sata zajedno - rekla je Anastasija ranije.

Video: Anastasija otkrila zašto nije spremna da bude majka: Shvatila sam to kad sam hodala po kući kao leš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    9. maj 2021 | 10:25

    Price za mladju populaciju Srbije,mi stariji odlicno znamo koliko ste"posteni"i nacin do kog ste dosli da imate sta imate,odlicno se zna da ne pripada sve vama i kako je"prisvojeno"sta imate...🙄🙄🙄

  • Ljupko

    9. maj 2021 | 10:08

    Eh baš se rasplakah nad vašom tužnom sudbinom i vrlo teškim životom.

  • Dule

    9. maj 2021 | 10:03

    Prosla je kroz pakao, srpska napacena majka samo ona zna kako joj je bilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA