≫ 

Iva Štrljić: Uvek šetam sama, a kafu ne pijem sa muškarcima sa kojima sam u emotivnoj priči

- Uvek to krijem, čak ni prijateljicama ne pričam, nikad se nikom ne poveravam. Ne vodim te neke ženske razgovore - rekla je Iva

  • 1
Iva Štrljić Foto: Nataša Kuzmanović
Komemoracija Ivan Bekjarev Iva Štrljić, Foto: ATA Images

Glumica Iva Štrljić priznala je da najviše voli da šeta po Beogradu, kao i da slobodno vreme provodi u glavnom u društvu muškaraca, dok se sa ženama "slabije" druži. 

Naime, voditelj je u emisiji rekao da Ivu stalno viđa u šetnji i na kafi sa markantnim i visokim muškarcem, aludirajući na to da je navodno našla dečka kog krije od javnosti.

- Ne viđaš me se sigurno ni sa kim, jer uvek sama šetam. Inače se više družim sa muškarcima nego sa ženama i uglavnom možeš da me vidiš kako pijem kafe sa raznim muškarcima, ali to su moji prijatelji i drugovi - rekla je uznemireno glumica, pa nastavila:

- To nije istina. Ja kad sam s nekim u emotivnoj priči sigurno me nećeš videti s njim kako pijem kafu, jer sam vrlo diskretna osoba. Uvek to krijem, čak ni prijateljicama ne pričam, nikad se nikom ne poveravam. Ne vodim te neke ženske razgovore - rekla je Iva u "Zvezde Granda Specijal".

- Vidiš ti to, iz mirne žene sam izvukao neko ludilo. Doviđence, ja se tebe plašim - poručio je voditelj i krenuo da napusti studio, ali se ubrzo predomislio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA