Isplivali detalji provoda: Ivana je sve muškarce očarala lepotom, a ovako je reagovala na komentare

Fotke i snimci iz provoda u jednom prestoničkom restoranu osvanule su sinoć na društvenim mrežama

  • 20
Ivana Aleksi' i Kija Kockar Printskrin: Instagram, kijakockar

Još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, sinoć se provodila u jednom prestoničkom restoranu sa svojim prijateljima što je i podelila na Instagramu, a svojim prisustvom privukla je veliku pažnju, te su joj gosti tokom cele večeri prilazili i pružali joj podršku.

Naime, fotke i snimci iz provoda u jednom prestoničkom restoranu osvanule su sinoć na društvenim mrežama, a Ivanina dobra drugarica, Kija Kockar u svojim objavama nije krila koliko se dobro provode zajedno.

U izlasku je osim Kije, bila i devojka Viktora Živojinovića, Sandra Miljaković.

- Sve tri su privukle veliku pažnju čim su se pojavile u restoranu. Ivana je prosto blistala, a mnogi gosti su je prepoznali te su joj prilazili tokom večeri i pružali joj podršku, govoreći joj da je Ša izgubio zlato i da će se kajati celog života zbog sramote koju joj je priredio - započinje izvor za Blic, pa dodaje:

- Ipak, bilo je i onih koji su joj dobacivali da su Tara i Ša rođeni jedno za drugo i da treba da budu zajedno. Ivana je na sve te komentare odgovarala samo osmehom i nije želela da se upušta u bilo kakvu raspravu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    14. maj 2021 | 00:12

    Ne pravite od žene lepoticu, kad to nije, ne činite je heroinom kad to nije, ne dodeljujte joj nepostojeće titule i komplimente. Prosečna žena, ružno je što je prevarena od čoveka sa kojim je u braku ( a niti je prva ni poslednja, niti jedina), predlažem joj da smiri strasti, sačeka muža i na civilizovan način reši problem. Ovako mi sve to deluje malo degutantno, a cilj je jedan - medijska pažnja i neka "popularnost." Neka bar ona dobro razmisli (ako njen muž nije), šta radi, kako se ponaša i kuda to vodi.

  • sara

    14. maj 2021 | 08:08

    Ova mala Kijica je stvarno dno dna.... svuda se ona mesa... uzassss

  • Perke

    14. maj 2021 | 07:02

    Juče se kao smeskala, a danas kad se probudi sama u krevetu, u tudjoj kući, bez deteta, supruga, ljubavi i zajednistva suze same kreću... Manite me tih proslava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA