≫ 

Kija Kockar: Ivana je bila u agoniji, drago mi je što se razvodi, zaslužuje mnogo više...

- Ivana ima moju punu podršku, niko drugi, samo ona! - rekla je Kija

  • 61
Kristina Kija Kockar

Kristina Kija Kockar, Foto: Instagram/kijakockar

Pevačica Kristina Kija Kockar bliska je sa Ivanom Aleksić, koju je suprug Nenad Aleksić Ša javno prevario sa Tarom Simov u rijalitiju, a sada je otkrila kakvo mišljenje ima o celoj situaciji.

- Ivana ima moju punu podršku, niko drugi, samo ona! Ne planiramo da osnujemo nikakvu grupu (smeh), planiramo da budemo srećne i zadovoljne, što dalje od toksičnih muškaraca. Mi smo bile od početka u kontaktu, čule smo se mesecima i razgovarale satima, a kada se sve ovo desilo, prvi put smo se snimile i uslikale zajedno - rekla je Kija.

- Jako mi je drago što se razvodi, zaslužuje mnogo više. Menjaju joj se osećanja, ima trenutaka kada joj je i teško. Lakše joj je od kada je saznala, jer je bila u agoniji, sada bar zna na čemu je - dodala je Kristina.

Kija je prokomentarisala i to što je Ša nakon Tarine diskvalifikacije rekao da se ona preseli u stan u kojem je živeo sa Ivanom.

- To sve govori o njemu. Stalno čitamo komentare kakve smo mi kada smo mogle da budemo sa takvim muškarcima. Ti muškarci su jedna posebna vrsta koja se prilagodi osobama sa kojima su. Za njih važi parola: s kim si, takav si - rekla je Kija za Objektiv.

- Jako su nas iznenadili kakvi su kada nisu pored nas, nemaju svoje ja! Naši muževi su možda i glumili da su nešto što nisu da bi se nama svideli, pretvarali su se svesno ili nesvesno. Daleko im svima lepa kuća - rekla je Kristina, a zatim je ispričala šta misli o Tari:

- Tara je vrckava i nezrela. Krivo mi je što ima loš odnos sa majkom, jer ja imam dobar i zdrav odnos sa svojom, ali to je između njih. Još je mlada, ima vremena da razgovara sa majkom, da uđe u neko zdravo okruženje i skloni se od rijaliti igrača i starih drugarica i celog tog sveta, da upiše neku školu i radi na sebi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    15. maj 2021 | 01:09

    Kako bre ti to sve znas. Ja neznam ko tebe vise gura ali znam da si toliko dosadna da to vise nije normalno. A tvoji komentari su isto odvaratni da to nikog ne interesuje.

  • DH

    15. maj 2021 | 12:05

    O kakvom rasturanju brakova vi pričate? Ceo Zrenjanin pamti šta je radila samo što tu nije bilo kamera pa misli da može da prođe. Sloba se raspravom spasio …..

  • Tea

    15. maj 2021 | 12:17

    Ne volim je, ali sve je dobro rekla...Neka njih Bog blagoslovi i da nađu pravu sreću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA