≫ 

Luna broji sitno do porođaja, ali još uvek ne želi u bolnicu: "Svi smatraju da bi bilo najbolje..."

- Da su normalni uslovi, kao što nisu, zbog korone i celog ovog haosa sa pandemijom, ne bi bilo problema da bude kod kuće - rekao je izvor

  • 16
Luna Đogani

Luna Đogani, Printskrin: Instagram/luna_djogani

Luna Đogani broji sitno do porođaja, međutim, iako je savetuju da bi uskoro trebalo da ode u bolnicu i sačeka taj momenat, ona to navodno ne želi.

- Da su normalni uslovi, kao što nisu, zbog korone i celog ovog haosa sa pandemijom, ne bi bilo problema da bude kod kuće, ali svi smatraju da bi za nju bilo najbolje da se zaštiti od virusa u bolnici. Ipak je manja verovatnoća da tamo pokupi virus od nekog - rekao je izvor.

- Ovako, svaki dan izlazi iz stana na svež vazduh, da prošeta psa, pa se viđa sa familijom, često i fanovi znaju da je čekaju ispred zgrade, i veća je verovatnoća da dobije koronu - dodaje izvor.

Luna je navodno insistirala da Vaskrs i prvomajske praznike provedu u Brusu, u prirodi.

- Pošto je lepo vreme Luna je želela da odu negde u prirodu, a Markova majka živi u Brusu, imaju kuću sa dvorištem, priroda na sve strane, vazduh je svakako čistiji nego u Beogradu, pa joj je to putovanje prijalo, iako su se svi po malo pribojavali kako će podneti put - rekao je izvor za "Svet" i dodao:

- Markova majka Nedeljka potrudila se da ugodi snajki tako da joj ništa nije falilo i sve je bilo, što se kaže, po taman. Njih dve imaju lep odnos, super se slažu. Iako su i Gagi i Anabela želeli da budu sa njima za Vaskrs, nisu se ljutili niti pravili problem što je Luna želela malo da se skloni iz Beograda, ipak je viđaju u prestonici svakodnevno.

Podsetimo, Luna i Marko planiraju da se venčaju tajno u opštini i crkvi, i to u prisustvu samo kumova bez roditelja i rodbine.

Blogerka i bivša rijaliti-zvezda potpuno je poludela kada se za njen tajni plan saznalo, pa je pred novinare svoje zgrade juče izašla u papučama i pamučnoj haljini, a kada ni tako nije uspela da ubedi pripadnike medija da se ne udaje, izašla je na prozor.

Novinarka Telegraf portala pitala je Lunu kada se udaje, pošto je uporno ponavljala da se to neće desiti, a Luna je isprva odbijala da odgovori.

- Ne vredi vam što čekate, nije danas - rekla je Luna, a kada je novinarka ponovo pitala kada se udaje, ako ne danas, rekla je:

Udajem se za nedelju dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    15. maj 2021 | 17:45

    Ma daj ne smarajte vise sa ovom osobom. Ja sam se porodila u sred korone,ziveka sam i zivim normalno sve vreme. Najbolje da ode u bolnicu cim udje u deveti mesec da joj slucajno ne fali dlaka sa glave.

  • sale

    15. maj 2021 | 19:54

    U bolnicu se ide kada krene sve a ne tako da bi sedeo skrstwnih ruku

  • Ris🐱

    15. maj 2021 | 17:36

    Blago Srbiji ako joj je ovo budućnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA