≫ 

Tara drastično promenila imidž, sada je plavuša, baš kao i Ivana - Ša će se zabezeknuti kada je vidi

Kako vam se dopada Tarina transformacija?

  • 15
Tara Simov

Tara Simov, Foto: ATA images

Bivša rijaliti učesnica, Tara Simov, drastično je promenila imidž, a njena "transformacija" izazvala je brojne reakcije javnosti, ali i lavinu komentara.

Naime, Tara je promenila frizuru, pa više nema dugu crnu kosu, kao tokom boravka u Zadruzi. Ona je skinula nadogradnju i ofarbala se, pa sada ima kratku paž frizuru i plavu kosu.

Poznato je da žene, kada žele neku promenu, menjaju nešto na sebi, a kako je najbezbolnije, eksperimentišu sa kosom, pa se mnogi pitaju čime je Tara zadovoljna. Mnogi su primetili da Tara sada ima boju kose baš kao i supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić.

"Vau, top ti je frizura", "Izgledaš kao Barbika", "Prelepa si", "Vau, kakva promena", "Savršeno ti je ovako", "Ša će da se zabezekne kada te vidi", "Plavuša, baš kao i Ivana", "Izgledaš mlađe tako, zrelije deluješ sa crnom kosom", neki su od komentara.

Inače, Tara se prethode noći provodila na jednom prestoničkom splavu i to u društvu misterioznog muškarca, sa kojim je bila veoma prisna, a pao je i poljubac koji su zabeležili fotografijom.

Podsetimo, Tara je nekoliko dana pokušavala da svojim postupcima dobije diskvalifikaciju, ali je u tome uspela 6. maja, nakon višečasovnog divljanja i skandaloznog ponašanja po kući.

Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i moli svog brata Peđu da se pobrine za nju u spoljnom svetu. Međutim, kako je Tara rekla, pokušala je da stupi sa reperovom porodicom, ali niko joj se ne javlja i ne odgovara na poruke.

Video: Pogledajte kakvo iznenađenje je priredila Tara svom dragom za mesečnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaludna baba

    15. maj 2021 | 20:13

    Moze menjati boju kose ociju ,lik kompletan ali mozak ne on je uvek isti kao i narav.Potrebno hitno lecenje od svega alkohola,cigareta,nedozvoljenih supstanci psihe.Mozda se tad dovede u neko pristojno stanje jer je jos mlada.

  • Iskreno

    15. maj 2021 | 22:37

    Ona moze da uradi sta god hoce,ali mozak nemoze da se promeni

  • Ana ČA

    15. maj 2021 | 19:29

    Muka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA