Kija otkrila da uživa u ljubavi s fudbalerom, a Čava je pre nje ljubio poznatu voditeljku

Nedugo nakon raskida Dušice i Miloša, pojavile su se spekulacije da ju je prevario sa Kockarevom

  • 40
Kija Kockar, Miloš Dimitrijević Kija Kockar, Miloš Dimitrijević, Printskrin: Instagram/kijakockar

Rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar, nakon skoro dve godine skrivanja, objavila je prvu zajedničku fotografiju sa svojim dečkom, Milošem Dimitrijevićem. Da nema prostora za diskusiju da li je u pitanju ljubavni ili prijateljski odnos, govori to što se Kija i Miloš strasno ljube na fotografiji. Dimitrijević, koji se retko javno eksponira, pre Kije bio je u emotivnoj vezi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Naime, voditeljka "Zadruge", Dušica Jakovljević, 2018. godine počela je vezu sa fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem. Iako je godinama unazad svoju privatnost čuvala daleko od očiju javnosti, Dušica je tokom višemesečne veze sa Milošem objavila više zajedničkih fotografija sa njim na svom Instagram profilu.

Jakovljevićeva i Dimitrijević su putovali na razne destinacije zajedno, delovali srećno i skladno, međutim, početkom 2019. godine sve je iznenadila vest da su raskinuli vezu.

Nedugo nakon toga pojavile su se spekulacije da je Miloš prevario Dušicu sa Kijom Kockar, te da joj je Kija "skinula" dečka, ali je to Dušica demantovala.

Voditeljka je o temi koja se od juna 2019. protezala u medijima odgovorila u emisiji "Zadruga-narod pita".

- Znate kako, taj čovek je i dalje prisutan u mom životu, kao što je bio i pre nego što smo ušli u vezu, tako je sada i nakon nje. Mi više nismo zajedno... Za ostalo ne znam, ali ako i jesu u vezi, želim im sve najbolje - odgovorila je tada Jakovljevićeva.

Kockareva je takođe bila veoma izrevoltirana natpisima koji je karakterišu kao nekog ko je "preuzeo" tuđeg momka, te se oglasila i istakla:

- Prvi i poslednji put se oglašavam na ovu temu. Ja nikom nisam skinula dečka, otišla na letovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena. Nije im tu mesto. Baš je bilo lepo u Istanbulu. Pozdrav - napisala je Kija, ne demantujući da nije sa Milošem.

Nakon skoro dve godine skrivanja od očiju javnosti, Kija je nedavno prvi put progovorila o dečku, a danas je pokazala i o kome se radi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • biserka

    16. maj 2021 | 13:03

    Ovaj jadnik još nije svesan šta ga je snašlo. Blado onome koga ova zaobiđe.

  • ronaldinjo

    16. maj 2021 | 13:09

    Sve fine kulturne devojke zene raspustenice, e moj zemljace neka ti je dragi bog u pomoci sramoto🤮🤮🤮🤮🤮

  • Sanela

    16. maj 2021 | 14:06

    Kada pomisliš da gore ne ide pojavi se Kija sa dečkom. Ovo mora da se neko sa njom sprda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA