≫ 

Kija otkrila detalje veze sa fudbalerom: Uporedila njega i Slobu, pa prepričala "scenu" iz kuhinje

- Već sam rekla da nam je veza kao firma pod stečajem, ostaću pri tome, nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć - rekla je pevačica

  • 95

Pevačica Kristina Kija Kockar pričala je za Telegraf.rs o svojoj vezi sa bivšim fubalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem, a otkrila nam je kakav je njen emotivni partner.

- Postavila sam sliku, ništa nisam rekla, možda smo snimili neku scenu ili film (smeh), prepoznali su svi ko je. On je jedan divan mladić, nemam ništa loše da kažem o njemu. Danas sam dobila milion čestitki od svih mojih drugarica, ali u svakom slučaju, ostaću suzdržana.. - rekla je Kija za Telegraf.rs i dodala:

- Rekla sam da ću predstaviti partnera javnosti kada budem trudna, udata, verena ili budem živela sa njim, nije ništa od toga, samo ljubav. Još smo u pregovorima, već sam rekla da nam je veza kao firma u stečaju, ostaću pri tome, nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć. U svakom slučaju, to je osoba koja je dugo u mom životu, prvenstveno kao prijatelj i tako će zauvek ostati, kako god ispalo ili ne ispalo.

Pitali smo pevačicu da li je kao emotivni partner bolji fubaler, kao njen dečko, ili pevač, što je bio njen bivši muž Slobodan Radanović.

- Nije više fudbaler, on je bivši fudbaler, naravno, to mu je ostalo u krvi, bavi se privatnim biznisom. Tako da, ovaj što se bavi privatnim biznisom. Više volim muškarce koji nisu eksponirani, on to ne voli i nije mu dobro od jutros zbog slike, ali preživeće, kao što sam mu i rekla, nije to ništa strašno - rekla je i dodala:

- Definitivno, muškarci koji su van ovog posla su za mene i više volim tako nešto jer sam ja van kamera totalno osoba koja je non-stop kod kuće i nisam nešto preterano aktivna, da se nešto šetkam. Više volim muškarce koji ne vole da se eksponiraju.

Pevačica je nedavno pozirala u kuhinji samo u kecelji ispod koje nije imala brus, pa smo je pitali kada kuva za dečka, kako je tada obučena.

- Ne stižemo da jedemo, pravo da ti kažem (smeh). Kuvam, spremam pre nego što dođe, inače ne bih stigla - rekla je Kija kroz smeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    16. maj 2021 | 20:19

    Jadan čovek..😔

  • Velinka

    16. maj 2021 | 20:40

    Pa da objavila sliku s njim, bez njegove saglasnosti, zavukla mu, jer on nece javno s njom... Treba joj marketing u medijima, pravi pricu preko Cave koji glumi decka, a ustvari je prijatelj sa beneficijama

  • Jasna

    16. maj 2021 | 20:51

    Bezi covece od ove,nista ti dobro doneti nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA