≫ 

Devojke žestoko prozivaju Bubu Korelija zbog slike intimnog dela tela: "Ovo je malo i za pola žene"

"Mrtva trka s Kristijanom Golubovićem", jedan je od komentara

  • 8
Buba Koreli Buba Koreli / Foto: Instagram/bubacorelli

Reper Amar Hodžić (31), poznatiji kao Buba Koreli, prethodnog dana šokirao je javnost kada je na svom Instagram storiju bez blama objavio necenzurisanu fotografiju intimnog dela tela.

Iako je fotografiju koju je u ogledalu sam uslikao ubrzo obrisao sa Instagrama, ista je osvanula na društvenim mrežama i masovno se širi.

Prva reakcija mnogih korisnika bila je ta da žele da je reč o nekoj šali, jer im je "neshvatljivo da je čovek sam sebi ovo uradio".

Najžešće su u komentarisanju Bubine fotografije bile žene.

"Što ti je ovo trebalo? Bar da ima šta da se vidi", "Ovo je malo i za pola žene", "Ma ovo je ništa, hahaha", "Greote", "Mozak veličine graška, ali ne samo mozak...", "Mrtva trka s Kristijanom Golubovićem", "Šta li je ovaj sa ovim radio", samo su neki od velikog broja komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Bubi nije prvi put da na storije kači nepristojne fotografije, a pre nekoliko meseci osvanula je i ona na kojoj pokazuje zadnjicu.

Takođe, bez cenzure.

Video: Buba Koreli objavio snimak u kome tuče mladića koji je pokušao da ukrade torbu ženi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA