Sanja misli da je kasno da abortira, a Car je sve šokirao izjavom: "Ja sigurno neću učestvovati..."

- Nisam trenutno za to da rodim dete, nisam trenutno u zajednici - plakala je Sanja

  • 3
Sanja Stanković, Filip Car Sanja Stanković, Filip Car, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sanja Stanković zajecala je u pauzi od emisije, a razlog je njena potencijalna trudnoća sa Filipom Carem. Naime, Sanji još uvek kasni ciklus, a kako sama kaže, datumi se poklapaju.

- Sve se poklapa, ne mogu da verujem da mi se ovo dešava! Neka me vode kod lekara, ne znam ni šta će mi majka reći. Je l' ovo razlog? Posle dva meseca se ne može ništa uraditi - jecala je Sanja.

- A tek meni - kukao je Car.

- Sve se dešava sa razlogom - rekla joj je Ermina.

- Nisam trenutno za to da rodim dete, nisam trenutno u zajednici - plakala je Sanja.

- Stani malo, pričamo o nečemu što ni nemamo crno na belo. Nemam ja 13 godina, nisam klinac - ubeđivao ju je Car.

- Ali rekla sam ti, sve se poklapa - nastavljala je ona.

Filip je umirivao Sanju, a rasprava o ovoj temi nastavila se za crnim stolom, tokom emisije "Pretres nedelje" koju vodi Milan Milošević.

Sanja Stanković je uplakana komentarisala je novonastalu situaciju i potencijalnu trudnoću:

- Sve do sad sam imala, želim da idem kod lekara, nisam sigurna. Sanjala sam sebe kad sam bila mala, neki čovek mi je pokazivao kako se ubijaju deca, mnogo me sve to opterećuje. Ako je tako kako sam računala, onda je to sedma nedelja, skoro dva meseca. Mi smo imali se*s u mojim plodnim danima - plakala je ona.

- Mama će me ubiti. Nije dosta što sam sve ovo napravio u rijalitiju, ubiće me sigurno, nisam lud, vidim neke neobične stvari na njoj, ovo bi mi bio peti put, uvek mi se desi u tako nekoj čudnoj situaciji, da li sam ja plodan kao bik, ne znam. Ja ću biti uz nju šta god da bude, da bih voleo-ne bih, ali nisam ni ja mali, preuzeću odgovornost za oboje. Najbitnije mi je šta će mama reći - govorio je Car.

- Njega će ubiti Milica, mene će Branka - dodala je Sanja.

Car je potom rekao da će, ukoliko se ispostavi da je Sanja u drugom stanju, prihvatiti dete i podržati je u svemu. Dodao je i da je on uvek za to da se dete rodi, jer mu vera ne dozvoljava da razmišlja drugačije i da ne beži od odgovornosti.

- Da mi je svejedno, nije mi svejedno. Imam loš predosećaj, vidim po njoj neke neobične stvari koje se dešavaju, vidim da joj natiču zglobovi. Ja ću biti uz tebe šta god da bilo, ako je to tako, to je sudbina. Ja sigurno neću učestvovati u abortusima, to mi ne dozvoljava ni vera, ni lični stavovi. Uz tebe sam, nisi sama - rekao je Car.

Na pitanje da li će prihvatiti samo dete ili i Sanju, on je bez razmišljanja odgovorio:

- Ne, ne, ne, oboje ću prihvatiti.

Matora na ivici suza zbog Sanje

Jovana Tomić Matora ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala temu Sanje Stanković da verovatno nosi bebu Filipa Cara, zbog čega su svi izbezumljeni, jer se ovom preokretu niko nije nadao.

- Meni je to neostvarena želja, ali da sam ja njenom mestu, ja bih zadržala dete, razumem je što se tako oseća. Sigurno sam aludirala na ponašanje Carevo i na sve to! Ja sam se sprdala i na moj račun, ja se sprdam da bi meni bilo lakše - rekla je Matora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uh

    18. maj 2021 | 14:44

    Mama će me ubiti,kaže car hahaha.A kad si to radio na mamu nisi mislio..

  • Goxi

    18. maj 2021 | 12:54

    Pada ti cena drasticno posle ovoga.

  • Luka

    19. maj 2021 | 00:59

    Šta je ovo? Kakvo je ovo glumatanje? Pa test je bio negativan. Šta sada glume? Prave veštačku dramu. Jadni su. Nemaju ideja ni plana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA