≫ 

Šerif o nastupu u CG: Ni ne znam da je Dan nezavisnosti! Neću dozvoliti da neko deli moje prijatelje

Amar Gile otkazao je nastup u Podgorici, sa Jadrankom, nakon čega je na plakatu sa njom osvanula fotografija Šerifa Konjevića

  • 18
Šerif Konjević, Jadranka Barjaktarović Foto: Nikola Tomić, Pixabay

Šerif Konjević oglasio se za Telegraf.rs povodom nastupa zakazanog za sutra, 21. maja, u Podgorici, a na kojem treba da peva sa Jadrankom Barjaktarović, na Dan nezavisnosti Crne Gore.

Legendarni pevač ostao je u čudu nakon što smo ga upitali za komentar na to što je pre njega Amar Gile Jašarspahić bio u planu za nastup, ali ga je otkazao.

Vidno uznemiren, Šerif je rekao da ni ne zna da je tog dana Dan državnosti Crne Gore, niti šta se dešavalo proteklih meseci kada je reč o Jadranki i postupcima prema Srbiji.

Niti znam da je Dan nezavisnosti, niti ću pevati povodom Dana nezavisnosti, nego mojim prijateljima, svima onima koji dođu. Ne poredim niti sam i ne delim bivšu Jugoslaviju. Mene to ne zanima - počeo je Šerif.

- Što se te devojke tiče, ništa ne znam da bih komentarisao... Mene su za taj nastup kontaktirali ljudi iz Beograda. Ja neću da dozvolim da neko deli moje prijatelje! Ja sam u ratu mnogo izgubio. Nikad u životu nisam ljude delio i gledao po veroispovesti, niti ću! Ako je mene neko zvao da pevam da bi nekoga isprovocirao, to neka služi njemu na čast. Nisam osoba koja će pristati na to. Ja poštujem sve države. Da pravim razlike, to mene ne zanima - naglasio je Konjević za Telegraf.rs.

Podsetimo, menadžer Amar Gileta, Toni, ranije je za Telegraf.rs na ovu temu rekao:

Nismo znali da je to u vezi toga. Mi ne želimo ni na čiju stranu da stajemo. Gile nije političar, nego pevač. Bilo ko da je nazvao od političara, mi ne bi pevali. Ja sam to otkazao i to je to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA