≫ 

Nisu pozvani na svadbu, Anabela joj nije ni čestitala: Izjava Lune Đogani o majci i ocu je pretužna

Naročito je interesantan detalj da Atijasova ćerki nije čestitala udaju putem društvenih mreža na kojima je vrlo aktivna

  • 20
Luna Đogani, Marko Miljković Marko Miljković, Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Skiter Tube

Luna Đogani i Marko Miljković napravili su tajno venčanje i svadbu. Luna je i sama na svom Instagram profilu napisala kako na svadbu niko od porodice nije pozvan, što je mnoge šokiralo, jer su očekivali da će novopečeni bračni par bar roditelje pozvati da uveličaju svojim prisustvom taj za njih poseban dan.

Nakon vesti da na Markovu i Luninu svadbu nisu pozvani roditelji Đoganijeve, denseri Anabela Atijas i Gagi Đogani, podigla se velika prašina. A naročito je interesantan detalj da Atijasova ćerki nije čestitala udaju putem društvenih mreža na kojima je vrlo aktivna.

Anabela je često u svojim intervjuima isticala koliko je vezana za svoju najstariju ćerku. Govorila je da joj je Luna najbolji prijatelj, a naročito je bila emotivna njena izjava da ju je ćerka spasila samim svojim rođenjem. Upravo zbog toga, neki od komentara na mrežama bili su da je "pretužno da majka ne bude pozvana na ćerkino venčanje", a drugi su otišli i korak dalje, te su Anabelin potez da javno ćerki ne čestita svadbu shvatili kao njenu ljutnju i povređenost jer nije prisustvovala momentu kada njena mezimica izgovara sudbonosno "da".

Sa druge strane, Lunin otac Gagi Đogani imao je drugačiju reakciju, on se obratio ćerki i zetu na Instagramu sledećim rečima:

- Verujem i verovaću uvek u vas. Sijajte celog života ovako i uvek se volite jako. Tvoja sreća, ćerko, je moje blago. Hvala ti, najbolji zete, na svakom njenom osmehu. Deka čeka Miju, volim vas deco - napisao je on na Instagramu.

Da podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se u tajnosti, a uskoro će njih dvoje postati roditelji jedne devojčice, kojoj su odlučili da daju ime Mia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samorealno

    21. maj 2021 | 11:22

    nikada nisam podrzavala Anabeline odredjene postupke prema Luni.Smatram da je puno puta pogresila,cesto samoziva bila,ali Lunin gest da ne pozove majku na vencanje meni stavlja tugu u srce.koliko god da zelis skromno i intimno vencanje,majka je trebala da bude tu.Zalosno!

  • Ana

    21. maj 2021 | 13:30

    Luna je samoživa samo dobro glumi da je brižna i naivna.Još ona ne zna šta znači biti majka zato i ne poštuje svoju .

  • novi beograd

    21. maj 2021 | 13:58

    Eee moja srbijio krenula si u propast kad su ti ovaki likovi bitni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA