Vuk Kostić je izgubio oca kada je imao 21. godinu, a onda mu se život promenio preko noći

Glumac se prisetio porodične tragedije koja je veoma uticala na njegovu budućnost

  • 1
Vuk Kostić Vuk Kostić, Foto: Nikola Tomić

Glumac Vuk Kostić retko priča ne voli da govori o svom privatnom životu, a sada je rešio da, ipak, ispriča nešto o svom o svom pokojnom ocu Mihajlu Kostiću Pljaki.

Kostić se osvrnuo na svoju porodicu, o kojoj priča veoma emotivno, te je priznao koliko je smrt oca uticala na njegov život i koliko mu se sve izmenilo u periodu od mesec dana.

Vuk je oca izgubio kada je imao samo 21. godinu, a samo 40 dana nakon očeve smrti, njegov brat Nestor dobio je posao na kruzeru, pa je napustio zemlju.

Glumac je tako ostao sam sa majkom u Beogradu, nakon čega su mu se, takođe, desili i veliki profesionalni uspesi.

- Tako se desilo, da je otputovao 40 dana nakon tatinog odlaska. Bio sam najniži čin u lancu komande u našoj porodici i odjednom sam postao glava familije. Posle tatine smrti bilo mi je teško. Mi smo skromno živeli. Nestor i ja smo odrasli u zajedničkoj sobici od desetak kvadrata – prisetio se glumac za "Stori".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    27. maj 2021 | 17:40

    Svako od nas je izgubio nekog. Ni on vise nije mali. Pokojni Janketic nije ni imao roditelje, pa ispao ljudina. Vuce odrasti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA