Kristinin otac o ćerkinim vrelim akcijama sa Golubovićem: 21. vek je, sama odlučuje!

- Očigledno je da se Kristina zaljubila, za nju sam siguran da jeste, a ako je obostrano, na to niko ne može da utiče - rekao je Dragan

  • 10
Kristijan Golubović, Kristina Spalević Kristijan Golubović, Kristina Spalević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kristijan Golubović i Kristina Spalević zapalili su rijaliti scenama intimnog odnosa, a sada se oglasio i njen otac i otkrio šta misli o svemu što se događa između njegove ćerke i Golubovića.

Naime, otac Kristine Spalević rekao da se njegova ćerka zaljubila. Iako joj zamera odnose pred kamerama, to opravdava time što smo u 21. veku.

Samo dan pošto su usnimljeni tokom vrele akcije, i pošto je Kristijan Golubović pokazivao polni organ ostalim učesnicima rijalitija, oglasio se otac Kristine Spalević i rekao šta misli o postupcima svoje ćerke u "Zadruzi".

- Očigledno je da se Kristina zaljubila, za nju sam siguran da jeste, a ako je obostrano, na to niko ne može da utiče. 21. vek je, moralne predrasude u vezi sa razlikom u godinama su odavno pale u vodu kada je ljubav u pitanju. Ono što nije trebalo da se desi su njihovi intimni odnosi jer su izašli iz zone intime, ali kao što sam rekao, 21. vek je - rekao je Kristinin otac Dragan za "Blic" i dodao:

- Kristina ima 24 godine, sama odlučuje s kim će biti, partnera bira za sebe, ne za mene. Ako je ona srećna, imaće našu podršku bez obzira na sve.

Dragan je rekao i da je Kristina u Kristijanu Goluboviću videla "očinsku figuru".

- Ja sam veći deo njenog života bio van kuće zbog prirode posla, a ona je oduvek bila vezana za mene. U Kristijanu je videla i neki karakter za koji misli da je jači od njenog. Imala je dve, tri veze pre ove i ti momci su joj brzo postajali dosadni, bez obzira koliko su dobri.

Video: Uber-prostačka fora za započinjanje odnosa: Kristina, znaš li ti šta je hilti?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DACA

    28. maj 2021 | 13:16

    Eeeejjjj jado,mnogo bi ti bilo pametnije da se nisi oglasavao uopste.Zaljubila se,kazes????U koga bre???? U ovog robijasa,sto svuda seje decu i ostavlja.Mada ni Tvoja cerka nije mnogo bolja.

  • Dada

    28. maj 2021 | 14:49

    Bruko jadna, kako si ćerku vaspitao. Užas još se ponosis sa njom.

  • Zis

    28. maj 2021 | 15:34

    Sram te bilo !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA