≫ 

Evo ko je prelepa brineta za kojom su se svi okretali na meču Novaka Đokovića

Njen put bio je više nego zanimljiv i dinamičan, ali nimalo lagan

  • 17
Novak Đoković, Tamara Kalinić Novak je pobedio u Beogradu / Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Novak Đoković danas je, 29. maja, pokazao da je "kralj Beograda", pošto je osvojio titulu i odneo pobedu na Serbia Openu 2. Najbolji svetski teniser je u svom Beogradu došao do 83. titulu u karijeri, pobedivši Aleksa Molčana, kvalifikanta, sa 6:4, 6:3.

Brojne lepo sređene žene prisustvovale su ovom finalu, ali najveću pažnju privukla je dama u beloj haljini, za kojom su se svi na tribinima okretali.

Savršen, pedantan stil, njoj nije stran.

Iza ove maske krije se najpoznatija srpska blogerka Tamara Kalinić, kojoj je onlajn stranica “Glam&Glitter” donela planetarnu internet popularnost.

Tamaru, koju retko možemo sresti u Beogradu, sada na Instagramu prati nešto više od milion ljudi, a svetski modni brendovi je obožavaju.

Njen put bio je više nego zanimljiv i dinamičan, ali nimalo lagan. Napustila je sigurnu profesiju farmaceuta i krenula putem neizvesnosti.

- Pre svega, na sebe ne gledam kao na uticajnu ili poznatu osobu, već kao običnu devojku iz Novog Sada koja je završila farmaciju i voli modu. Čak mi je i čudno kada me nazivaju modnom influenserkom jer zaista nisam očekivala da će se bilo šta od ovoga desiti. Kada sam pokrenula blog, želela sam samo da putem interneta upoznam ljude koji imaju ista interesovanja. Tada niko nije živeo od blogova, tako da nisam ni sanjala kuda će me taj put odvesti, ali zahvalna sam na tome. Trudim se da svoj uticaj iskoristim na dobar način i da promovišem prave vrednosti, a pre svega da pokažem mladim devojkama da ne moraš biti vulgaran da bi bio uspešan - rekla je Tamara u jednom intervjuu.

Pored Tamare, meč su pratili Dragan Bjelogrlić, Luka Jović, Nemanja Nedović, Sara Jovanović, Aleksandra Prijović...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    29. maj 2021 | 17:58

    Na žalost do karata nisu mogli doći oni koje zanima tenis. Karte su uzeli oni koji o tenisu pojma nemaju i tu su samo da bi bili viđeni. Lako ih je prepoznati na tribinama jer su u 14 h bili naglancani kao da je 23 h i da su krenuli u noćni klub. Njihova toaleta, naočare, tašne, cipele, šminka... ih odaje. Ljubitelji tenisa su došli u kežual varijanti i bili su za razliku od prvih skoncentrisani na teren.

  • Sirogoj

    29. maj 2021 | 18:29

    Brineta,to da,ali prelepa? Pola lica pod naočarima,druga polovina pod maskom,ko zna kako izgleda..😁

  • Jovanka Orleanka

    29. maj 2021 | 19:54

    Katastrofa u odnosu naprosek lepote srpske devojke, brinete. Ništa. Ko je ocenio da je ovo dobra riba?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA