≫ 

Stanija u Americi sa bivšim mužem Vladimirom: Pojavio se u kadru, pa je pao i zagrljaj

Starleta se navodono udala za Vladimira 2010. godine

  • 5
Stanija Dobrojević Stanija Dobrojević, Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Starleta Stanija Dobrojević nedavno je otputovala u Ameriku zbog poslovnih obaveza, a tamo se našla i sa bivšim mužem Vladimirom, sa kojim sada poslovno sarađuje.

Stanija je zaštitno lice i distributer za Evropu jedne firme, a na snimku na njenom Jutjubu u kadru se u u jednom momentu pojavljuje Vladimir Ukraintski, sa kojim je starleta bila u braku.

- Ovo je moj posebni momak - rekla je Stanija u videu i zagrlila Rusa sa kojim je Stanija bila u vezi i za kojeg se čak udala 2010. godine.

Ona je tada za medije pričala da je Vladimir završio Ekonomiju i slikao se za poznati muški časopis "Men's Health". Još tokom Stanijinog učešća u Farmi 1 2011. godine, šuškalo se o njenom braku, dok je starleta tvrdila da je samo u vezi.

Njena majka Slavica tada je potvrdila da ima zeta i da je u pitanju Rus Vladimir Ukraintski, a u videu koji je Stanija objavila na svom Jutjubu čuje da je Vladimir iz Ukrajine. Vladimir je nakon rastanka potvrdio celu priču.

- Zajedno smo proveli divne trenutke, ali je ona shvatila da joj nedostaje život u Srbiji i zbog toga je odlučila da se vrati. Što se tiče tog braka, ponele su nas emocije - rekao je tada Vladimir.

Podsetimo, Stanija je sada u vezi sa Markom  Markovićem sa kojim je ljubavnu romansu započela tokom učešća u Zadruzi 3. Očigledno njemu ne smeta što je Stanija na drugom kontinentu i u društvu bivšeg dečka.

Video: Stanija se pohvalia da je dogovrila posao u Americi: Nije mi jasno šta je to, ali plaćaju 5.000 $

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙈

    31. maj 2021 | 13:05

    Izgleda nekako matoro. A i loše joj uradili botoks.

  • dg

    31. maj 2021 | 16:22

    Udala se radi pasoša. Zato se o toj ljubavi i ne priča.

  • stojadin pavlovic

    31. maj 2021 | 23:40

    Vlada je kao i brendon muskarac i zavrsio joj green carte to svi znaju. Ali za to se moze u tvorza i on da bude onim crncima devojka a njoj dozivotna zabrana ulaska u ameriku i naravno tvorza da bude zena nekoj mexikanki ali da oseti sta je muska ruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA