Severina u crvenom kupaćem sela na bicikl, a ko još pored ovakve pozadine vidi njenu duhovitu poruku

- Ne znam ja ništa, ja sam ovde biciklom - napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira u crvenom kupaćem kostimu

  • 8
Severina Severina; Foto: Instagram/severina

Hrvatska pevačica Severina je ljubiteljka dizajnerskih odevnih komada koje redovno pokazuje na svom Instagramu.

Tako je sada podelila je i modni trenutak s Maldiva, gde je nedavno uživala u prelepom vremenu, čarobnom moru i peščanim plažama.

Za odlazak na plažu Severina je tada odabrala crveni retro bikini koji je naglasio njenu ženstvenu siluetu. Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizuelno smanjivanje tela, ipak je posegnula za kompletom koji ženama pomaže u toj nameri.

Crvene gaćice visokog struka imaju ulogu svoevrsnog steznika i vizuelno smanjuju stomak, dok gornji deo bikinija – ukrašen volanima – vizualno povećava taj dio tela. Ne čudi to što je baš taj kroj omiljen među damama na brojnim svetskim plažama.

Hrvatska pevačica odabrala je bikini jednog beogradskog brenda, koji je namenjen modernoj ženi koja voli modu, ali ne prati slepo trendove.

- Ne znam ja ništa, ja sam ovde biciklom - napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj je prikupila skoro 45.000 lajkova.

"Kraljice", "Kako ide po pesku?", "Seve izgleda fenomelno kao i uvek", "Uvek duhovita i puna dečije mašte", "Prezgodna", glasili su komentari ispod njene objave, dok je na pomenutoj društvenoj mreži Instagram prati 1,3 miliona ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA