≫ 

"Sunčala sam se na Adi, dok su se drugi bahatili po Maldivima! Stan mi je blizu vode, tu mi je duša"

- Ono što mogu da poručim svima, koji na različite načine komentarišu moj otkaz, je sledeće: "Gledaćete me i brže nego što mislite, noćna mora se nastavlja, bolje se probudite što pre" - rekla je voditeljka

  • 15
Jovana Jeremić Foto: Nikola Tomić, Milena Đorđević, Pixabay

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da intrigira javnost otkako je dala otkaz na televiziji Hepi, čije je zaštitno lice bila 10 godina. Jovana je priznala da će uskoro postati vlasnica stana u srpskoj prestonici, a za Telegraf Jetset je otkrila detalje o kojima do sada nije pričala. 

Naime, Jeremićeva je u procesu kupovine stana, a kako navodi, u njenom vlasništvu bi trebalo da bude do kraja 2021. godine, zahvaljujući transferu na televiziju na kojoj ćemo je uskoro gledati.

- Svakako je u procesu kupovine. Ovim transferom sam rešila stambeno pitanje. Očekujem da će cela procedura kupovine biti gotova do kraja godine. Stan će biti blizu vode i crkve, jer je kod vode moja duša - otkrila je Jovana, a o transferu na drugu televiziju govori i dalje tajanstveno.

Iako se uveliko šuška da će voditeljka biti novo lice televizije Pink, ona kaže:

- Ne mogu još uvek ništa da se izjasnim, ali ćete jako brzo saznati. Sve odgovore ćete ubrzo dobiti, a ono što mogu da poručim svima, koji na različite načine komentarišu moj otkaz, je sledeće: "Gledaćete me i brže nego što mislite, noćna mora se nastavlja, bolje se probudite što pre" - rekla je Jovana u svom prepoznatljivom stilu.

Jeremićeva je neverovatno skromna i nikada se nije hvalila imetkom, već isključivo znanjem. Kako ističe, skromnost je uvek bila deo njene ličnosti i smatrala je da ne treba da rasipa novac na luksuz, već da materijalno obezbedi svoju ćerku Leu, kako se ne bi mučila u životu.

Sunčala sam se na Adi, ne na Maldivima

- Ja sam vrlo skromna, uvek sam bila takva. Kad ste mene videli da letujem na nekim destinacijama, Maldivima, Baldivima? Nikad! Sve sam podredila poslu, jer sam znala da ću u jednom trenutku morati da materijalizujem svoj rad, i zato mene nikada niste mogli da vidite na letovanjima bahatim, poput Maldiva, Majorke i Majamija, već ste me uvek viđali u informativnoj redakciji televizije, jer deset godina nisam uzela odmor. Uzela sam samo porodiljsko i sunčala se slobodnim danima na Adi Ciganliji - objasnila je Jovana i istakla da je svojim mukotrpnim radom stekla sve što ima u životu.

- Ja u životu nisam ništa nisam dobila od roditelja, nisam dobila ni od muža, sve sam stekla sama od nule, isključivo svojim radom, čistim novinarstvom i uredništvom. Ističem to zbog toga što ima mnogo žena u ovom poslu koje se nazivaju koleginicama, a glavni izvor prihoda im nije bio novinarstvo, već zna se šta - rekla je voditeljka za Telegraf JETSET.

Na pitanje da li je nekada pomislila da odustane od svog posla i bavi se nečim drugim, Jovana deklarativno odgovara:

- Nikada, ja ovo radim najbolje! To je Ivo Andrić rekao, kad su ga pitali zašto je pisac, on je odgovorio zato što to radi najbolje. Tako i ja, ja ovo radim najbolje.

Jeremićeva ne krije svoju lucidnost, već smatra da joj ona u umetničkom smislu doprinosi programu koji uređuje.

- Postoji klasični i kreativni program. Moj jutarnji je poseban. To je novi pravac u informativi, koji sam ja osmislila, gde ima svega. I tabloidnog, i društvenog i političkog, kreativno-informativni program. Nema naručenih gostiju i naručenih tema. Zašto svi žele da dođu kod mene u jutarnji? Zato što znaju da će to svi preneti, da neće znati šta ću ih pitati, da ja ni sama ne znam šta ću da pitam, jer sam iščašena. Takva sam, nisam šoumen, već pravi umetnik i zato i ubuduće od mene očekujte neočekivano - zaključila je Jovana.

Video: Jovana Jeremić ne odmara: Čim su se teretane otvorile vratila se svojim trening rutinama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA