≫ 

Tamara Milutinović u vezi sa fudbalerom, odala ih fotka s Mikonosa: "Još ne želim da pričam o tome!"

Pojavila se fotografija na kojoj su pevačica i fudbaler zagrljeni i uživaju na pomenutoj destinaciji u Grčkoj

  • 3
Novogodišnji Program, DM Sat TV Tamara Milutinović, Foto: Nikola Tomić

Tamara Milutinović u vezi je sa fudbalerom Darkom Jevtićem (28) koji trenutno igra za FK Rubin Kazanj, a odala ih je zajednička fotografija sa odmora na Mikonosu.

Par je uživao na moru sa prijateljima, a na pomenutoj fotografiji pevačica i fudbaler pozirali su u prisnom i nežnom zagrljaju.

Ovim povodom pozvali smo Tamaru, ali nije želela ni da potvrdi, niti da demantuje da je u ljubavnoj vezi sa Jevtićem.

- Još uvek ne želim da komentarišem to. Molim vas, razumite me, kada budem želela da pričam na tu temu, reći ću vam neke informacije sigurno - rekla je Milutinovićeva za Telegraf Jetset.

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko meseci raskinula vezu sa kompozitorom Saškom Nikolićem. Mediji su brujali o njihovom nekadašnjem ljubavnom odnosu i to iz razloga jer je on bio oženjen, zbog čega su verovatno i odbijali da pričaju o svojoj vezi.

Inače, pre nekoliko dana, Tamara je za naš portal govorila o estetskim korekcijama, pošto se na proslavi rođendana koleginice Aleksandre Mladenović pojavila prilično drugačijeg izgleda.

- Iskrena sam, pa bih sigurno rekla da sam zaista nešto uradila, ali stvarno nisam. Jedina stvar koju sam menjala vezana je za moje bore smejalice. Dve godine radim korekciju nazolabijalnih bora smejalica. E sad, već dugo razmišljam da uradim usne, patim od toga. Međutim, plašim se te operacije, pa zato odlažem - istakla je Milutinovićeva za naš portal.

Video: Tamara Milutinović dovela je svoju liniju do savršenstva, razlog nije dijeta već loš apetit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    10. jun 2021 | 15:28

    Neće valjda da bude učiteljica ili vaspitačica. ..?fudbaler...

  • Šiki

    10. jun 2021 | 15:49

    A šta je ona?

  • Micko

    10. jun 2021 | 23:36

    Seljacka svadba u najavi. Mladozenja trlja ruke zaradice od mladinog pevanja, a mlada trlja ruke zaradice od mladozenjinog fudbala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA