≫ 

Milan Kalinić izvešće na kafu onog ko izlicitira najveću sumu i uplati na račun za malenog Boška

- Licitirajte u komentarima, početna cena je simboličnih 1.032 dinara. Licitacija traje do sutra u 17 časova. Srećno - poručili su sa Instagram profila za pomoć Bošku

  • 15
Milan Kalinić, Boško Gugleta

Milan Kalinić, Boško Gugleta, Foto: Marko Jovanović, Privatna arhiva

Beba Boško Gugleta, koji ima samo četiri meseca, boluje od spinalne mišićne atrofije, zbog koje ne može sam da guta. Bolest mu je oduzela ono što svi mi uzimamo zdravo za gotovo... Oduzela mu je najosnovniju sposobnost, koja mu je potrebna, da bi mogao da živi. Oduzela mu je sposobnost da se hrani.

Pored toga Boško ne može da pomera ruke, noge. Može samo da pomera svoje okice i da jedino uz pomoć njih upoznaje svet oko sebe. Glumca Milana Kalinića dirnula je Boškova priča, te je odlučio da i on da svoj doprinos i pomogne malenom Bošku da se prikupe sredstva za neophodno lečenje.

Na Instagram profilu "Da i Boško pobedi SMA" objavljeno je danas da će Milan Kalinić voditi na kafu onog ko izlicitira najveću sumu za lečenje mališana.

- Drugari, imamo važno obaveštenje za vas! Milan Kalinić vodi na kafu onog ko izlicitira najveću sumu i uplati na Boškov račun! Sigurni smo da svi želite da upoznate Milana, našeg harizmatičnog, duhovitog i talentovanog voditelja i glumca - piše u objavi.

- Da li ste spremni za leteći start?  Licitirajte u komentarima, početna cena je simboličnih 1.032 dinara. Licitacija traje do sutra u 17 časova. Srećno - poručili su sa Instagram profila za pomoć Bošku.

 

Preslatki bebiron može samo da se nada da će mu ljudi dobrog srca pomoći da se skupi novac. Da će mu pružiti priliku da živi i da otkrije svet oko sebe.

Video: Gavrilo maše ručicama i igra se, uhvatio se u koštac sa opakom bolesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA