≫ 

One su bombe, a nemaju ni 160 cm: Visina nekih poznatih žena će vas ostaviti bez teksta

Pojedine pevačice visoke su tek metar i po, dok ih ima mnogo koje imaju ispod 1.60 centimetara, ali to ne umanjuje njihov seksepil i zgodnoću

  • 14
Teodora Džehverović, Ana Sević, Breskvica, Elena Kitić, Anđelka Prpić

Foto-montaža: ATA Images, Nikola Tomić, Pixabay

Poznate dame širom sveta uglavnom se pojavljuju tip top sređene na javnim događajima, a tim stručnjaka brine o tome da od glave do pete izgledaju besprekorno. Sa istaknutim atributima i sakrivenim "nedostacima" većina izgleda poput gazela kada kroči na crveni tepih, ali to nije odraz realnosti. 

Pojedine pevačice visoke su tek metar i po, dok ih ima mnogo koje imaju ispod 1.60 centimetara, ali to ne umanjuje njihov seksepil i zgodnoću.

U vezi sa tim, predstavljamo vam dve liste. Prva je deset srpskih, a druga deset holivudskih zvezda koje nemaju ni 1.60 cm, a mnoge od njih smatraju se najlepšim ženama u svojim branšama.

Srpske zvezde 

 

Mnoge srpske pevačice, voditeljke i glumice veoma su niske rastom, ali to nikada ne biste rekli kada ih vidite. Skladne, zgodne i lepo obučene, ove žene se smatraju džepnim venerama naše scene.

1. Teodora Džehverović visoka je samo 1.60 cm, a smatra se jednom od najatraktivnijih pevačica u Srbiji. Teodora se bavila baletom, sada se aktivno bavi plesom i trenira, te je svoju liniju dovela do savršenstva.

2. Aleksandra Bursać jednom prilikom čak se kladila pred kamerama da ima 1. 60 cm, ali je tu opkladu izgubila, i to za 2 centimentra. Bursaćeva je visoka 1.58, a o njenoj harizmi i "slatkoći" suvišno je pričati.

3. Ana Sević uvek je na visokim potpeticama, dok noge voli da istakne mini suknjama, te je za mnoge iznenađenje kada čuju da je visoka svega 1.59 centimetara.

4. Dara Bubamara visoka je 1.58 cm. Neretko priča o tome da nikada nije maštala da bude visoka devojka i da je veoma zadovoljna svojim izgledom.

5. Aleksandra Mladenović pojavila se kao srpska Šakira u takmičenju "Zvezde Granda", gde je svojim glasom, ali i stasom oduševila žiri. Od tada u javnosti je često komentarišu kao veoma atraktivnu devojku, kojoj to što je visoka svega 1.60 cm ne smeta apsolutno ni u čemu.

6. Ksenija Bujišić jedno je od najlepših srpskih TV lica. Voditeljka je visoka 1.57, što je jednom prilikom pokazala, kada je stala pored svoje koleginice Marije Kilibarde, koja je od nje viša čak 25 centimetara.

7. Mina Kostić često je nazivana srpskom "džepnom Venerom" zbog toga što je visoka 1.58, a smatra se i danas jednom od najzgodnijih pevačica.

8. Anđela Ignjatović Breskvica je mlada pevačica u usponu, koju fanovi često porede sa američkom zvezdom Arianom Grande. Breskvica je visoka 1.58, ali to je samo doprinelo njenom šarmu.

9. Elena Kitić često je komentarisana zbog svog izgleda, to jest velike promene kroz nekoliko godina, koliko je prisutna na muzičkoj sceni. Iako je mlada pevačica često "optužena" da se podvrgla mnogim estetskim zahvatima na licu, njenu zgodnoću niko ne spori, iako je visoka svega 1.56 cm.

10. Anđelka Prpić poslednja je na našoj listi, ali nikako manje važna. Anđelka je na samoj granici, jer su podaci o njenoj tačnoj visini drugačiji od sajta do sajta. Uglavnom, svuda se navodi da je visoka 1.59 ili 1.60 centimetara. U svakom slučaju, Anđelka je jedna od najšarmantnijih glumica na našoj sceni, a o visini se čak i sama više puta našalila, kada je navela da je visoka 1.67 na štiklama.

Holivudske zvezde

 

Ova lista mnoge će ostaviti u čudu! Neke od najfatalnijih holivudskih zavodnica pronaći ćete upravo na spisku bombi koje nisu visoke ni 1.60 centimetara, što je još jedan dokaz da visina nije presudni faktor.

1. Kim Kardašijan važi za ženu koja postavlja svetske trendove, a zahvaljujući njenim oblinama, danas žene sve više ne teže mršavosti, već ih ponosno ističu. Kim je visoka samo 1.57 centimetara, ali je to nije sprečilo da postane najatraktivnija starleta na svetu.

2. Ariana Grande miljenica je tinejdžerki koje se trude da imitiraju njen izgled. Pevačica je veoma vitka, te retko ko može da poveruje da je visoka 1.53 centimetara, sve dok je ne vidi pored neke visoke osobe.

3. Selma Hajek i danas, u šestoj deceniji, važi za jednu od najvećih zavodnica Holivuda, a visoka je 1.57 centimetara. Njeni famozni snimci plesa iz filma "Od sumraka do svitanja" i dalje se smatraju prikazom savršenstva ženskog tela, a glumica ne prestaje da oduševljava fanove svojim izgledom.

4. Šakira je prava energetska bomba, visoka 1.57 centimetara. Njen suprug Đerar Pike visok je čak 1.94, što znači da je od nje viši 37 centimetara.

5. Lejdi Gaga smatra se najvećom pop zvezdom današnjice, a visoka je 1.55 centimetara. Poznata po otkačenim, drugačijim i ekscentričnim izdanjima, Gaga je i "bez visine" uvek umela da privuče pažnju prisutnih.

6. Kajli Minog već dve decenije u javnosti ima nadimak "džepna Venera", zbog toga što je visoka svega 1.57 cm. Zbog zavodljivog glasa i stasa smatra se jednom od najseksepilnijih pevačica sveta.

7. Eva Longorija je bila san mnogih muškaraca nakon emitovanja emisije "Očajne domaćice", gde je među brojnim koleginicama, iako je visoka svega 1.57 cm.

8. Kamila Kabeljo, američka latino pevačica, rođena na Kubi, u svom najvećem hitu “Havana” nostalgično peva o rodnom gradu, a smatra se jednom od najseksepilnijih pevačica mlađe generacije. Visoka je 1.57 cm.

9. Selena Gomez, takođe latino zvezda, visoka je isto kao i njena koleginica 1.57 cm, a svojevremeno je ukrala srce najvećoj mladoj pop zvedi, Džastinu Biberu, kao i popularnom The Weeknd-u.

10. Kristina Agilera je pevačica najraskošnijeg glasa, a njen vokalni raspon od 6 oktava smatra se nerealnim. Visoka svega 1.57 cm, Kristina ne prestaje da ostavlja bez daha publiku kada pusti glas koji kao da nije sa planete Zemlje.

Fotografije svih zevzda pogledajte u galerijama u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tina93

    14. jun 2021 | 17:01

    Zato na Instagramu su im noge od fotosopa, po 2m dugacke 😂😂😂😂😂

  • ❓❗

    14. jun 2021 | 15:49

    Čuj bombe niže od 160cm?! To su obične petarde tzv. 'cigareta'.

  • Coka

    14. jun 2021 | 17:51

    Zar sve moraju da budu zgodne pobogu, ova deca se razbolese od ne jela, sve da lice na ove karakondzule... Sa 18 godina na operacije... To je bolesno i tuzno.. Budite svoje tada cete biti i srecne..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA