Miljković slavi rođenje ćerke, a od Anabele ni traga ni glasa: Evo zašto nije došla

Luna majka je, nakon rođenja unuke, za medije izjavila da mala Mia liči na Marka, i da je on dobar muž i otac

  • 7
Marko Miljković, Anabela Atijas Marko Miljković, Anabela Atijas, Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Marko Miljković i Luna Đogani dobili su danas, 15. juna, ćerku Miu, a na slavlju u Skadarliji, koje je organizovao Miljković, nije došla Lunina majka, pevačica Anabela Atijas.

Novopečeni otac okupio je najbliže, a nisu izostali ni Lunini prijatelji i porodica, međutim, Anabela se ipak nije pojavila, kao i Gagi Đogani, dok su na slavlju Nina Đogani, kao i Savo Perović.

Nina je istakla da Anabeli nije dobro, pa je zbog toga, kako je rekla, ostala kod kuće.

- Trebalo bi sad svi odnosi da se izglade, trebalo bi sve da se reši. Anabela nije dobro, danas je slavila, isto kao tata. Ostali su kod kuće - rekla je Nina.

- Anabela se ne ljuti ako je zovemo "baba"... (smeh) - dodala je Lunina sestra za Blic.

Luna majka je, nakon rođenja unuke, za medije izjavila da mala Mia liči na Marka, kao i da je on dobar muž i otac, a poznato je da Anabela i Miljković, bar ranije, nisu bili u dobrim odnosima.

- Ovo ne može da se poredi ni sa čim jer kad si mama čeka te obaveza, odgovornost, briga.... A ovo je sve onako lagano. U svemu ću da im pomognem. Luna je dobro, zvala me je, videla sam je, jako je srećna. Unuka liči na Marka, ista je on, videla sam sliku. Bucka je velika je, preko četiri kilograma - rekla je Anabela.

Podsetimo, tokom dana Marko je slavio u stanu u kom žive on i Luna, a u jednom trenutku bila je i Nina. U večernjim satima slavlje se nastavilo u Skadarliji, a Miljković je vidno veseo, nazdravlja i "kiti" muzičare.

Video: Tata Marko u sevdahu, zapevao Miji: Ti si ćerko, tatin sin!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA