≫ 

Koliko ljubavi u samo 7 reči: Emotivna čestitka Biljane Tipsarević za rođendan tenisera

"Najlepši par! Divni ste deco draga i primerni!", "Ima li idealnijeg para na javnoj sceni?", "Da ste oboje živi i zdravi!", "Janko, da čuvaš ovu divnu ženu!", samo su neki od komentara ispod Biljanine objave

  • 2
Biljana i Janko Tipsarević Biljana i Janko Tipsarević, Foto: ATA Images

Srpski teniser Janko Tipsarević danas, 22. juna proslavlja svoj 37. rođendan, a to je podstaklo njegovu suprugu Biljanu društvenih mreža oglasi njegova supruga, modna dizajnerka Biljana Tipsarević.

Naime, Biljana je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju sa egzotične destinacije, a potom i reči koje su, prema komentarima ispod objave, nikad emotivnije.

- Ti si mi sve, uvek i zauvek - napisala je Tipsarevićeva i dodala:

- Srećan rođendan, živote moj.

Ispod ove objave stoje komentari, poput: "Najlepši par! Divni ste deco draga i primerni!", "Ima li idealnijeg para na javnoj sceni?", "Da ste oboje živi i zdravi!", "Janko, da čuvaš ovu divnu ženu!"...

Podsetimo, nedavno je Biljana govorila o vaspitanju sina Noe i ćerke Emili, koje je dobila sa našim teniserom.

- Delimo uloge u vaspitavanju dece. Mi smatramo da strogoća nije ključ. Ne verujemo u taj sistem kažnjavanja. Verujemo u sistem postavljanja jasnih pravila deci, jer ona upijaju kao sunđer. Gledaju vas kako se vi ponašate i šta vi radite. Možete vi da pričate do sutra šta želite, ali morate u skladu s tim što pričate. Oni su vrlo pametna bića i vrlo dobro znaju šta je bitno. Puno razgovaram s njima i to je najbitnije od svega. Gledam kroz priču da im prenesem ono što je bitno - otkrila je ona i dodala:

- Emili je poslušno dete, vredna i nemam nikakve tenzije s njom i potrebe za preteranom strogoćom. U našoj kući je harmonično, a ako i dođe do sukoba mišljenja, mi to rešavamo razgovorom.

Video: Krajinović naveo treniranje s Jankom Tipsarevićem kao glavni razlog za pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA