Jovana Jeremić otvoreno o pikantnim temama: Više sam tip žena koja voli klasiku pomešanu sa strašću

- Mora da bude emotivno, da osetim partnera da bih nekog prihvatila, a zbog toga sam fatalna i ne mogu da me zaborave - rekla je voditeljka

  • 9
Jovana Jeremić

Jovana Jeremić, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Jovana Jeremić, kao i uvek, bez dlake na jeziku, govori o raznim temama, a sada se dotakla i intimnih tema.

Naime, voditeljka je otkrila detalje o svom privatnom životu, šta voli, a šta ne, kao i kakva je tokom intimnih odnosa.

Gostujući u emisiji, Jovana je bez problema prokomentarisala kakvi su joj afiniteti u krevetu.

- Kada me je jedan novinar upitao: "Kakva si u s****?", ja mu odgovorim: "Vatrena sam, ubijam. Kod mene ti je sve duboko. Ja sam škorpija u horoskopu, volim dubinu, nema kod mene ništa površinski. Mora da bude emotivno, da osetim partnera da bih nekog prihvatila, a zbog toga sam fatalna i ne mogu da me zaborave - počela je Jovana u emisiji  na Hype televiziji, pod nazivom "Bez pardona sa Žaklinom".

- Perverzna sam, ali zdravo. Nisam bolesno perverzna, ali skoro svaka vrsta s***a mi odgovara. Ja sam više tip žena koja voli klasiku pomešanu sa strašću - rekla je Jovana za pomenutu emisiju i dodala:

- Orgazam je najvažniji u celom odnosu, kad već pričamo otvoreno. Žene koje vode ljubav, a ne doživljavaju orgazam su žene koje nemaju energiju. Nikad u životu nisam vodila ljubav sa svojim mužem, a da nisam doživela ženski orgazam, to se kod mene podrazumeva. Bez toga, nema energije, ne možeš da zračiš. Kada voliš partnera, doživiš orgazam. Zadovoljstvo dolazi iz glave. To je ono kad je Jelena Karleuša rekla da je mozak glavni p*** organ, izgovorila je apsolutno tačnu rečenicu, samo što mi živimo u vremenu i zemlji gde se to malo teže kapira - u dahu je rekla Jovana.

Često se u javnosti mogu čuti priče ili videti slike na kojima su neke javne ličnosti u "nezgodnom" izdanju, a Jeremićeva je priznala da je takve slike imala i da ih je čak i slala.

- Imala sam slike u donjem vešu i to sam čak i slala, bez bojazni da to izađe u novinama, pa i ako izađe, na sebi imam brus i gaćice, nije to ništa strašno. Slala sam mužu i prijateljicama kad biram neki donji veš, ali uvek to može neko da zloupotrebi, muž ili prijateljica da to daju za medije. Meni drugarice šalju slike na kojima su nage. Pošalju mi, naravno, ali ja to baš ne bih uradila - ispričala je Jeremićeva za pomenutu emisiju.

Video: Sad su u kanalu svi sa uticajnih funkcija koji su hteli da mi pomognu u zamenu za seksualne usluge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlo

    22. jun 2021 | 18:15

    Jedina Šešeljeva izjava sa kojom se slažem - Zamisli oženiš ovo...

  • six

    22. jun 2021 | 17:42

    Mislim da nikoga ne interesuje.

  • Laza

    22. jun 2021 | 18:46

    Ako ova osoba hitno ne počne sa lečenjem plašim se da će posle biti kasno. Već je prevazišla i Miljanu Kulić.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA