Posle Golubovićeve diskvalifikacije, oglasila se Marija Kulić: Podnećemo prijavu protiv Kristijana

Kulićeva je rekla da se plaši za bezbednost svoje porodice

  • 8
Marija Kulić, Kristijan Golubović Marija Kulić i Kristijan Golubović Foto: Nikola Tomić

Marija Kulić jako se potresla nakon što je gledala incident iz rijalitija Zadruga, kada je Kristijan Golubović napao njenu ćerku Miljanu Kulić, zbog čega je diskvalifikovan iz rijalitija.

Kulićeva je rekla da se plaši za bezbednost svoje porodice, te će danas podneti prijavu protiv Golubovića.

- Jutros sam se čula sa advokatom koji će danas podneti prijavu protiv Kristijana Golubovića zbog nasilničnog ponašanja prema Miljani. Po njegovom savetu ja ću večeras podneti prijavu u policiji zato što se iskreno plašim za svoju bezbednost - rekla je Marija za Kurir i dodala:

- Uznemirena sam jako, ja sam bolesna a on je sinoć Miljanu psovao i pretio nam, rekao joj da ja treba da umrem od raka. Sinoć sam se i za Miljanu jako uplašila, ja znam da Kristijanu inponuje što je njega noćas držalo pet ljudi jer on je kao jak pa ne mogu da ga zaustave, ali to nije normalno. On nije za rijaliti već za neku ustanovu - ispričala je Marija.

Podsetimo, Kristijan Golubović je diskvalifikovan iz Zadruge jer je nasrnuo na svoju cimerku Miljanu Kulić.

Kada je Kristijanu produkcija saopštila da je za njega rijaliti gotov, spakovao je svoje stvari.  Pozdravio sa cimerima i krenuo ka kapiji, a pozdravio se i sa svojom rijaliti-devojkom Kristinom Spalević, koja je bila vidno utučena zbog njihovog rastanka.

Video: Miksi Kristijanu opsovala mrtvu majku, on pretio da će joj silovati sina: Golubović diskvalifikovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rooney

    23. jun 2021 | 12:30

    Svi zajedno ste za ustanovu!!!!

  • lena

    23. jun 2021 | 15:09

    Kulici kompletno nisu normalni.Miljani je bio cilj da diskvalifikuje Kristijana.Ne znam kome su zanimljivi likovi kao Miljana? Sta je to ona pokazala u svim rijalitijima do sada.Nista interensantno... sve je bolesno!!!!!

  • Душан Краишник Бања Лука

    23. jun 2021 | 13:17

    Мој Кристијане Крустијане! Ти мислиш да можеш дјете и мајку и жену и сестру свакоме да псујеш! Е неможе Рођо ниси ти изгледа напиши на Кратак фитиљ! Срамота је да ти човјек о 50 и кусур себи то дозволиш!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA