≫ 

Marina saznala da Darko ima novu devojku: Čula sam da ta devojka liči na mene...

- On me odavno više ne zanima...- poručila je Marina

  • 11
Darko Lazić Bobak S. Barbara Gagic Marina

Darko Lazić, Bobak Barbara Gagic Marina, Foto: Nikola Tomić, Instagram/barbara.bobak/gagic_marina

Nakon navoda je pevač Darko Lazić u vezi sa koleginicom Barbarom Bobak, oglasila se njegova bivša verenica Marina Gagić.

Marina je istakla da je čula da Darko ima novu devojku koja liči na nju, ali bivšeg verenika, sa kojim ima sina Alekseja, ne želi da komentariše.

- On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Čula sam i ja da ima tu devojku koja liči na mene, ali meni to nije ni bitno. On me odavno više ne zanima i nemojte me više zvati zbog njega - rekla nam je Marina za Kurir.

Podsetimo, Darko i Barara se navodno poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su, kako se navodi, postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao.

Oni su sve vreme pevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, Darko je navodno predložio Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila.

Oni trenutno navodno uživaju u vezi, ali sve vreme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.

Video: Darko Lazić ćelav, istetoviran, mršav i mišićav, u teretani podiže tegove kao od šale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA