Janjuševa majka očajna: "Izgubio je ćerku, osim sudske zabrane, neće ni želeti da ga vidi zbog Maje"

-Maja zna šta ga najviše boli, ona je ljubomorna čak i na Krunu - govori izvor

  • 3
Marko Janjušević Janjuš Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesniku Marku Janjuševiću Janjušu nedavno je, prema pisanju medija, zabranjeno da viđa ćerkicu Krunu, zbog čega je njegovo raspoloženje u Zadruzi loše. 

Kako izvor za medije navodi, Janjuševa majka smatra da je sve ovo bio deo plana Janjuševe rijaliti-devojke Maje Marinković, kako bi ga imala samo za sebe.

- Janjuš je izgubio nešto najvrednije što ima, a to je ćerka. Da ne pričamo o dostojanstvu koje odavno nema. Nije ni svestan da stvarno može da se desi da ćerku više nikad ne vidi, ne samo zbog sudske zabrane, već je pitanje da li će ona želeti da ga vidi - počinje izvor sa Skandal.

- Markova majka je užasnuta njegovim ponašanjem, krivi Maju, baš mi je rekla "Ona je sve to namerno uradila, odmah je znala da je Ena, Markova bivša supruga, zapretila, da ako bude sa Majom, neće moći da viđa ćerku. Maja zna šta ga najviše boli, ona je ljubomorna čak i na Krunu. Verujte mi, Maja bi ga najradije odvojila od svih i zaključala u kavez da ne može da mrdne. Sve je ovo ona isplanirala - kaže izvor blizak Janjuševoj porodici.

Ovako je Janjuš govorio o svojoj ćerki, koju ima u braku sa Enom.

- Ja svoju Krunu volim najviše na svetu, greške koje sam napravio ovde u emotivnom smislu, možda su povredile i nju. Tako razmišljam i to me je stiglo. Mislio da me ćerka više ne voli, dosta mi pune glavu ovde, da su deca surova, da će je komentarisati. Kako znaš kakva su deca, kako će to da bude... Tri godina sam bez ćerke - govorio je Janjuš.

Video: Maja iz sve snage ponovo udarala glavom u vrata i zid!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    26. jun 2021 | 12:20

    Gospođo draga,Maja nije normalna to se vidi ali ni vaš sin nije sav svoj.Dozvoliti sebi da ga pljuje,štipa,cepa a da to sve gleda njegovo dete,da li je to normalan otac?

  • Jasna

    26. jun 2021 | 11:13

    Njenom ocu kriv on, njegovoj majci ona, na kraju ce biti neko treci 🤣🤣🤣

  • Vasiljevic

    26. jun 2021 | 12:45

    Najveci krivac je marko on nije trebo ono sebi dozvoliti bas zbog svog deteta daje on odmah prvih par dana cim je ona njega pocela stipati grebati ujedati on opominjo i dzaba on je trebo nju par pyta bubnuti u bazen i reci to te sleduje svaki put nego on njoj oprosti ona njemu znala za zicu pa seks pa stipanje pa oprosti joj svaki put ja samo njega krivim majakita nije u vinklu tose iz aviona vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA