≫ 

Anastasija u samo dve reči objasnila kako ima tako sjajan i savršen ten - ne može biti prirodnije

- Koža pamti! Zato mora svakodnevno da se hrani, kako spolja, tako i iznutra, kvalitetnom suplementacijom - rekla je pevačica

  • 16
Anastasija i Svetlana Ceca Ražnatović Anastasija Ražnatović, Foto: Promo jacanjeimunuteta.rs

Mlada pop zvezda Anastasija Ražnatović mnogim fanovima primer je negovane devojke koja brine o svom izgledu, ali i o zdravlju. Anastasija često ističe da je na zdravoj ishrani i da svakodnevno radi na jačanju imuniteta, što joj, sudeći po priloženom, polazi za rukom.

Njena izdanja u bikiniju na Instagramu imaju hiljade komentara, među kojima se često može pročitati oduševljenje fanova Anastasijinim tenom. Zbog toga je mlada zvezda sada odlučila da otkrije svoju tajnu savršenog tena.

- Mnogi me pitaju koja je tajna mog besprekornog tena, a moj odgovor je Tomato Lycopene. Čini čuda za moju kožu, za moj vid i za celokupno zdravlje - rekla je Anastasija i dodala:

- Koža pamti! Zato mora svakodnevno da se hrani, kako spolja, tako i iznutra, kvalitetnom suplementacijom. Uz samo jednu kapsulu dnevno, negujem i hranim svoju kožu, ali i čitav organizam. Preporučujem ga svim srcem. Probajte i vi, oduševićete se - poručila je Ražnatovićeva.

Tomato Lycopene je dodatak ishrani, a njegova primena je višenamenska: snižava nivo lošeg holesterola, čuva naše krvne sudove i srce, štiti naš vid, doprinosi jačanju imuniteta, blagotvorno deluje u slučaju astme, smanjuje tegobe kod benigne hiperplazije prostate, čuva organizam od UV zračenja, štiti od oksidativnog stresa.

Osim Anastasije, još jedan član porodice Ražnatović ima svoj omiljeni dodatak ishrani koji jača imunitet. Ceca je nedavno rekla da se oslanja na Cordyceps 5 +, koji joj mnogo pomaže pri svakodnevnim naporima.

- Ja se isključivo oslanjam na Cordyceps 5+. On čuva moj imunitet, moje zdravlje, reguliše moj san. Uz Cordyceps 5+ ja živim izuzetno lepo - otkrila je folk zvezda.

Video: Anastasija rekordno vrela kao današnja temperatura! Na sebi ima zebra bikini, a pozom izbliza šuri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    28. jun 2021 | 09:29

    O kakvim problemima pricamo? Ima 20 godina, od svoje 9. godine ide kod kozmeticara i plasticnog hirurga a najveci stres koji je imala u zivotu je bio kad nije do poslednjeg momenta mogl da se odluci da li da obuce zlatnu ili srebrnu haljinu na proslavi punoletstva.

  • Petar

    28. jun 2021 | 09:59

    Majka izgleda mlađe od ćerke.

  • Nexxx

    28. jun 2021 | 12:31

    Nastavlja se forsiranje😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA