≫ 

Tara Simov poslala opomenu pred tužbu Mini i Aleksandri: Evo šta je "sporno"

Tara tvrdi da su Mina i Aleksandra iznele neistine o njoj

  • 6
Tara Simov, Aleksandra Nikolić, Mina Vrbaški Tara Simov, Aleksandra Nikolić, Mina Vrbaški, Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov poslala je u Zadrugu Mini Vrbaški i Aleksandri Nikolić opomene pred tužbu.

Kako se navodi u opomeni pred tužbu, do koje smo došli, sporne su Minine izjave "o navodnoj prostituciji Tare Simov, o njenoj zlupotrebi opojnih droga i navodnim toksikomanskim krizama, porodičnom nasilju i slično". 

"Oštećena trpi konstantnu povredu ugleda časti i prava ličnosti, a u krivičnopravnom smislu sekundarnu viktimizacijubudući da sve Vaše izjave o njoj imaju otvoreno maliciozni, dafamatorski i omalovažavajući karakter", navodi se u opomeni pred tužbu koju je Tara poslala Mini.

Sa druge strane, u opomeni pred tužbu koju je Sinova poslala Aleksandri navodi se: "Radi se o Vašim, više puta ponovljenim spornim izjavama o navodnoj vezi Tare Simov sa oženjenim Albancem, o odavanju alkoholizmu, zloupotrebi opojnih droga i Filipu Mijatovu, navodnoj prostituciji, masturbaciji i događajima u kojima se spominjei  Filip Mijatov".

"Posebno ističemo da ste mnoge od ovih neistina i izmišljenih događaja stavili u kontekst maloletsta Tare Simov i time pojačali štetne posledice neitinitih i uvredljivih činjeničnih tvrdnji o ličnosti oštećene Tare Simov", takođe se navodi u dokumentu, do kog smo došli.

Da li će uspeti da reše nesuglasice bez nadležnih organa ostaje da vidimo, a opomene pred tužbu koje je Tara poslala Mini i Aleksandri pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Tara nam je pokazala kako joj izgleda ruka, nakon što se sekla staklom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    26. jun 2021 | 22:08

    Povreda ugleda časti!!!! Hahaha, da nije smešno, bilo bi tužno!!!

  • Uličarke

    26. jun 2021 | 22:19

    Se sada tuže neznase koja je gora da nije tužno bilobi smešno

  • RoBot

    27. jun 2021 | 06:54

    Da bi ti neko povredio ugled, moras pre svega da ga imas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA