Marinini roditelji presrećni što je stavila tačku na odnos sa Darkom Lazićem: "Daleko mu lepa kuća"

- Oduvek je bio problematičan, voleo da popije, menja devojke, pa kako je ona mislila da ga promeni - rekao je izvor

  • 5
Darko Lazić, Marina Gagić Darko Lazić, Marina Gagić, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Folker Darko Lazić i njegova bivša verenica su raskinuli veridbu, a on je malo nakon toga otišao u Nemačku.

Njeni roditelji su navodno osetili olakšanje kada se to dogodilo i navodno se nadaju da se Marina i Darko neće pomiriti.

- Oni su srećni što se sve ovako završilo i nadaju se da se Darko i Marina neće pomiriti. Od starta nisu bili za tu vezu i govorili su Marini da se mane Darka, ali ona nije htela da sluša. Ne misle oni da je on loš čovek, već jednostavno nije za nju - rekao je izvor i nastavio:

- Oduvek je bio problematičan, voleo da popije, menja devojke, pa kako je ona mislila da ga promeni. Što bi Slobodan i Sandra rekli: "Ovako je najbolje za sve, daleko mu lepa kuća". Marina se pored njega mnogo kidala i nervirala, a takva nije dobra nikome, najmanje detetu - rekao je neimenovani izvor za "Svet", a prenose mediji.

Podsetimo, Darko i Marina nedavno su stavili tačku na svoju vezu, a Darko je ubrzo nakon toga našao novu devojku. Lazić se sada navodno zabavlja sa Barbarom Bobak, a iako pevač još nije potvrdio spekulacije, do javnosti dolazi sve više novih detalja o njihovoj vezi.

Kako izgleda Darkova navodna izabranica, pogledajte u galeriji:

Sada su se oglasili i Darkovi bliski prijatelji, koji su ispričali da on više bez nje ne može ni da zamisli život, te da planira da je dovede u Nemačku.

- Darko je ludo zaljubljen u Barbaru i čuju se i gledaju preko video-poziva svakodnevno po više puta. On već planira da Barbara dođe kod njega u Nemačku da zajedno žive i nije isključeno da će se to i dogoditi, s obzirom na to da ne planira uskoro da dolazi u Srbiju - rekli su Lazićevi prijatelji za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Limdar

    28. jun 2021 | 20:16

    Bravo darko sada si našao treću pa i njoj napravi dete i onfa produži dalje a ko će da čuva decu i vaspitava nije bitno bitno jer ti nisi vaspitan zato tako i radiš. Tvoj primer je ona narodna rodi majko budalu pošalji u vojsku sedi kući i plači.

  • Snežana

    28. jun 2021 | 19:02

    Darko je dobar pevač, ostalo je nula od čoveka. Za Marinu niko ne bi čuo da nije bila snjim, sad je postala "poznata" ima ulaznicu za parove ili zadrugu.

  • Febo

    28. jun 2021 | 19:04

    Nacionalna manjina u svom elementu,zna da za njih ne važe Srpski zakoni,pa se zato tako i ponasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA