≫ 

"Jedina sam žena koju je pokazao javnosti!" Dušica progovorila o pomirenju sa Čavom

- Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci, ali smo opet raskinuli - otkrila je Dušica

  • 29
Otvaranje butika Marije Mikić Dušica Jakovljević; Foto: ATA images

Voditeljka televizije "Pink" Dušica Jakovljević ponovo je srećno zaljubljena.

Naime, Dušica je priče o pomirenju sa Milošem Dimitrijevićem Čavom potvrdila na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju. Uz nju je ostavila i kratak, ali jasan opis - "On", koji je dopunila emotikonom srca.

Lepa voditeljka sada je otkrila detalje njihove idilične ljubavne priče koja, kako kaže, traje čitavu deceniju.

- Miloš i ja smo se upoznali pre devet godina, odmah pošto sam se razvela od svog bivšeg supruga. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvek su postojale, međutim život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju gde je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovde - priča Dušica.

Iako su sve vreme na neki način održavali kontakt preko društvenih mreža i zajedničkih prijatelja, pre par godina životni putevi su im se ponovo ukrstili.

- Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci ali smo opet raskinuli. Sad, kada biste me pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Verovatno iz nekih glupih razloga...- otkrila je Dušica.

- Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vreme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom. Ova razdvojenost nam je samo pomogla da shvatimo da na svetu postoji samo jedan zagrljaj koji je pravi i u kojem oboje želimo da budemo. Svi pre Čave bili su smešni... - ističe Dušica.

Miloš Dimitrijević je pre veze sa Jakovljevićevom uživao u kratkim romansama sa ženama poznatim javnosti, ali nikada nijednu nije želeo da prizna.

- Ja sam jedina žena koju je i pre tri godine pokazao javnosti i rekao: "Ovo je moja devojka", a to je učinio i sada, kada je stavio našu zajedničku fotografiju na društvene mreže. Svi iz našeg okruženja, uključujući i naše porodice, srećni su zbog nas dvoje i žele nam da ovoga puta trajemo zauvek - kaže voditeljka.

Podsetimo, neposredno pre Dušice Kija Kockar se zabavljala sa fudbalerom i otkrila da iako su raskinuli, možda postoji opcija i da se pomire:

- Bili smo duže zajedno, već smo se jednom pomirili, tako da nije nemoguće da se to opet desi, ali za sada sam sama - rekla je Kija, no čini se da se to neće desiti.

Video: Džip voditeljke Zadruge, Dušice Jakovljević, dignut u vazduh u centru Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    30. jun 2021 | 09:48

    Vauuu, kakav uspeh u životu😀

  • Chance

    30. jun 2021 | 10:00

    Koja kompleksasica, takmici se sa mladjima od sebe.

  • Juri

    30. jun 2021 | 10:36

    Kad iz osobe progovore sujeta, bolesna ljubomora, mržnja i zavist... pa može li jadnije... Ali našli su se, nema šta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA