≫ 

Tomović surovo prozvao Ša nakon što mu se izvinio i plakao zbog Ivane: "Mudri Neša, pokajao se..."

- Šteta što nema više takvih kao što je on - rekao je Vladimir

  • 0
Nenad Aleksić Ša, Vladimir Tomović Nenad Aleksić Ša, Vladimir Tomović Foto: Youtube/Zadruga Official, Nikola Tomić

Bivši zadrugar Vladimir Tomović je u centru medijske pažnje jer mu se u rijalitiju Zadruga obratio Nenad Alesić Ša. Naime, Nenad se izvinio Vladimiru zbog svega lošeg što mu je uputio, navodeći kako Tomović ipak nema lošu nameru.

Tomović je u svom stilu odgovorio reperu na Šaove reči, koje je izgovorio prethodne večeri u Zadruzi.

- Na Nenada Aleksića Ša gledam kao na mudrog i pametnog intelektualca koji je pokazao kako treba da se ponaša čovek u rijalitiju. Šteta što nema više takvih kao što je on. Pokajao se i sada se ništa ne važi od svega onoga što je rekao i uradio. Aplauz za Nešu - rekao je Vladimir za Telegraf JETSET.

Ponavljamo, zadrugar Nenad Aleksić Ša se, uprkos svemu što se izdešavalo među njima, javno izvinio Vladimiru Tomoviću, njegovom ljutom neprijatelju, koji je blizak sa Nenadovom bivšom suprugom Ivanom.

- Došao je trenutak da se izvinim. Nikad mi nije želeo loše, govorio mi je stvari u koje nisam želeo da verujem. Mogu da mu se izvinim ovim putem, za stvari koje sam izgovorio, to od srca kažem. Bez obzira kakav je i kakav rijaliti igrač, mislim da su mu namere bile iskrene - rekao je Ša.

Inače, Ša i  Tomović su ljuti protivnici iz rijalitija. Nakon njihovih sukoba, javnost je netremice gledala lajv video u kome su razgovarali Nenadova bivša supruga Ivana Aleksić i Vladimir Tomović. Nakon toga su krenule priče da su ovo dvoje u vezi.

Video: Ša lije gorke suze, moli rođenog brata da pošalje Taru na Fontanu i obezbedi je

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA