Marija Kulić pomerila terapiju da bi podržala Miljanu: Iscrpljen mi je organizam, povraćam...

- Siniša isto gura, dug je ovo oporavak. Nije lako. Ne možemo da jedemo, nemamo apetit. To su jake terapije, nemam čulo ukusa - ispričala je Kulićeva

  • 6
Miljana Marija Kulić, Amidži šou Miljana Marija Kulić Foto: A. Nalbantjan

Marija Kulić već neko vreme vodi bitku sa tumorom limfne žlezde, a sam proces lečenja teško podnosi bolest i lečenje.

Kako je rekla, ipak će prisustvovati finalu rijalitija Zadruga jer je to želja njena ćerke Miljane.

- Imam još pet zračenja i jednu hemioterapiju sutra, međutim zamolila sam doktore da mi to odlože za nekoliko dana kako bih mogla da prisustvujem finalu Zadruge. Znam da je to Miljanina velika želja - rekla je Marija i opisala dejstvo terapije, koje je "mrvi".

- Kada primim terapiju prvih nedelju dana mi je mnogo loše. Iscrpljen mi je organizam, povraćam, ne osećam se dobro - požalila se Kulićeva.

Rijaliti učesnica je spomenula i svog supruga i Miljaninog oca, Sinišu.

- Zbog toga sam odlučila da pomerim terapiju kako bih podržala ćerku. Siniša isto gura, dug je ovo oporavak. Nije lako. Ne možemo da jedemo, nemamo apetit. To su jake terapije, nemam čulo ukusa. Oslabila sam. Biće bolje i moram kroz to da prođem - rekla je Marija za Blic.

Podsetimo, Marija je nedavno govorila i o tome šta joj pomaže da lakše prebrodi bolest.

- Čujem šta je kome pomoglo, pa probam i ja. Sigurno neće da mi škodi, a ako pomogne, super. Uzimam ih kao čajeve, neke biljke stavljam i u obrok, za jačanje imuniteta. Za ovu moju bolest kažu sa svih strana da je najbolja kopriva. Koristim je na sve moguće načine. Takođe su dobri pelin, peršun, beli luk, kao i jezgra koštice šljive i kajsije. Sve se unosi sveže ili kao dodatak jelima. Svega se pridržavam, tako da neka nam je Bog u pomoći, u molitvama pronalazim snagu - rekla je tada Marija za Svet.

Video: Miljana dobila poziv i videla tek operisane roditelje i sina Željka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN

    6. jul 2021 | 18:19

    I vi protežirate Miljanu. Pa kako da pobedi, takva osoba ljudi? Stvarno smo dotakli dno.

  • Ivan

    6. jul 2021 | 18:35

    Kako da pobedi Miljana ispoganila celu zadrugu i bazen,stidite se Marija ćerke vidite da nije dobro,lečite je ako nije kasno.

  • Sonja

    6. jul 2021 | 19:03

    Nije mi jasno kako može da se odgodi terapija, iz iskustva znam da to nije moguce. Možda je sve smišljeno i izmišljeno samo da Miljana pobedi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA