Bojana Rodić uživa u drugom stanju! U minijaturnom bikiniju snima trudnički stomak

Buduća mama je u krupnom kadru pokazala svoj trudnički stomak

  • 9

Bojana Rodić blista u drugom stanju, a snimila se u minijaturnom bikiniju, tako da je trudnički stomačić istakla u prvi plan.

Buduća mama broji sitno do porođaja i veoma je aktivna trudnica, suedeći po njenim objavama na drušvenim mrežama, pa tako tople i sunčane dane provodi na bazenu.

Bojana se na ležaljci snimala u plavom bikiniju koji joj odlično pristaje, a u jednom trentku spustila je kameru i pokazala svoj trudnički stomak.

Podetimo, pevačica Goca Božinovska ranije nam je rekla da će se Bojanin i Šijanov sin, a njen unuk, zvati Zoran, po Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu, a pevačici su zbog toga pomešane emocije.

- Pa sigurno znate kako će se dete zvati, Zoran. To je Mirkova želja bila oduvek. Ja ne volim da se mešam i da neke izjave dajem, ali pretpostavljam da bi tako trebalo da bude - rekla nam je Goca ranije.

- Srećna sam, radosna, ali i tužna zbog toga. Žao mi je što nemam sa kim da podelim tu radost, ali šta da se radi, takav je život, ne možemo protiv ljudskih sudbina, koje su čudne... - ispričala nam je tada pevačica.

Kako trudna Bojana uživa u minijaturnom bikiniju, kao i njen stomak u krupnom kadru, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    6. jul 2021 | 19:55

    A ona je?

  • 😣

    6. jul 2021 | 21:04

    Jaoj kolike usne 🙄

  • Bratanac

    6. jul 2021 | 22:50

    Eee Boki, Boki, da si ostala moja sad bi imali 4 tezge na pijaci sa pilicima i trosili bi nase posteno zaradjene pare,ali ti si htela Mirka Obrvu i slomila mi srce.. Kad budes shvatila da je sa tobom samo zbog love ti mi se vrati, cekacu te na starom mestu gde smo se nekad voleli. Sifra "Ljubav u pilicarniku" 😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA