Oglasila se Tamara Đurić nakon saobraćajke: Sreća je da smo bile u džipu

Tamara je rekla da se nesreća dogodila pre nekoliko dana

  • 1
Tamara Đurić Tamara Đurić Foto: Nikola Tomić

Tamara Đurić pre nekoliko dana je lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Južnom bulevaru. Sada je prokomentarisala celu priču, navodeći da situacija nije toliko ozbiljna.

Do sudara je došlo kada je u njen "lend rover" udario u automobil marke "mercedes", kojim je takođe upravljala ženska osoba.

Tamara se oglasila za Telegraf.rs, rekavši da se nesreća dogodila pre nekoliko dana i da ona i njena saputnica nisu dobile teže povrede.

- To se dogodilo pre 3, 4 danaNišta strašno, prošle smo sa lakšim povredama - rekla je Đurićeva i dodala:

- Udarila nas je devojka na semaforu, sreća je da smo bile u džipu - zaključila je Tamara za naš portal, ne želeći da detaljnije komentariše ceo slučaj.

Podsetimo, Đurićeva je za nesreću odgovoran vozač "mercedesa", a u sudaru je navodno lakše povređena i Tamarina saputnica. Policija je obavila uviđaj.

- Kretala se ulicom Južni bulevar u trenutku sudara stajala je na raskrsnici. Otpozadi se u njen automobil zakucao "mercedes" - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodao da će protiv vozača "mercedesa" biti podneta krivična prijava zbog ugrožavnja javnog saobraćaja.

Video: Bahato parkiranje Tamare Đurić: Ferari sa invaliditetom posle dolaska pauka prebacila na pešački

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA