≫ 

"Ostao sam sa Majom da bih uzeo 500.000 evra. Sutra idem u policiju, tražim zabranu prilaska"

- Nikada u životu neću biti sa Majom, niko me više nikada ne može uslikati - rekao je Janjuš

  • 5
Marko Janjušević Maja Marinković zadruga Marko Janjušević, Maja Marinković, Foto: Nikola Tomić

Marko Janjušević Janjuš sinoć je po izlasku iz Zadruge imao sukob sa ocem njegove rijaliti-devojke Maje Marinković, Radomirom Takijem Marinkovićem. Osim što su se sukobili u studiju, svađu su nastavili i iza kulisa, tačnije ispred studija, nakon čega je Maji i pozlilo.

Janjuš je nakon burne večeri otkrio detalje sukoba, kao i razlog zbog kojeg je tokom četvrte sezone, uprkos svim svađama, bio sa Majom u vezi.

- Ostao sam sa Majom jer da sam izašao ne bih uzeo 500.000 evra - rekao je Janjuš, pa dodao:

- Čuli ste šta sam rekao, on svoju ćerku ne može da brani, ja sam je branio. On to ne vidi, ali ja vidim, mene boli nepravda. Kad su drugi pričali katastrofe, drugi su top.

Na pitanje da li mu je žao što se sukobio sa Majinim ocem, rekao je:

- Nije mi žao jer samo odgovaram onima koji prvi krenu. Mislio sam da će čovek da bude normalan, ali da mi posle svega to govori... Ja sam tu devojku spasao čerečenja. Ja sam najveća budala. Iskreno, jedva sam čekao da se završi ovo da budem svoj, sam, da me ništa ne interesuje. Izvoli, pa skači Takiju po glavi u Belom potoku. Ne znate kako je unutra - ističe Janjuš za Kurir.

Kada su bivšeg košarkaša pitali da li će se videti sa Majom, on je bio oštar.

- Evo, baš sam planirao da idemo ona, Taki i ja da sednemo i izvinimo se jedno drugom. Da me je Taki zagrlio, ja bih ga stegao oko struka i rekao mu: "Volim te, taste". Nikada u životu neću biti sa Majom, niko me više nikada ne može uslikati. U ponedeljak idem u policijsku stanicu, gu*icom je skakala po meni, ide zabrana prilaska. Došlo mi je osam drugova, jedan je najbolji karatista, uvek će ići sa mnom ako dođe neka budaletina - rekao je Janjuš.

Video: Haos iza kulisa zbog Maje: Nakon svađe u studiju, Janjuš i Taki se potukli, jedva ih razdvojili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko je košarkaš?

    11. jul 2021 | 15:39

    Po čemu je ovaj bivši košarkaš? Igrao je basket na fizičkom? Užas. Ovaj je uzeo 500000 eu za najveći primitivizam koji neko može da pokaže. E, Srbijo!!

  • Topalović

    11. jul 2021 | 15:58

    Naći će njega Laki.

  • Mara

    11. jul 2021 | 17:33

    Folirant od pocetka. Nikad prvo mjesto ovakvim.folirantima. A mogao je bez zena da osvoji prvo mjesto svojim.humorom.i idejama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA