≫ 

Ceca naučila unuka da je zove po imenu: Ja sam Željku drugarica, a Danijela i Lidija su mu babe

- Željko je bio sa mnom poslednjih 15 dana na Kipru, i sa svojom bakom Danijelom i Lidijom - rekla je ona

  • 7
Željko Ražnatović, proslava prvog rođendana Ceca i mali Željko, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović započela je svoju turneju nakon što se vratila sa Kipra, gde je bila sa svojom sestrom Lidijom, unukom Željkom i prijom Danijelom Rodić.

Ražnatovićeva je sada govorila u unuku i istakla koliko je on srećno dete, a jednim komentarom nasmejala je mnoge.

- On je isti otac, ali je svoj. Ima dosta toga i na mene, jer je i Veljko isti ja, iako ne želi to da prizna. On želi da je više na svog oca, ali ima dosta toga i na njega, naravno. Željko je bio sa mnom poslednjih 15 dana na Kipru, i sa svojom bakom Danijelom i Lidijom. One su mu babe, a ja sam mu drugarica (smeh). Naučila sam ga da me zove Ceca - rekala je pevačica.

- Družili smo se sjajno. On je dete koje pleni pozitivnom energijom. Gde god da odemo ljudi njega primećuju jer se smeje, priča, prilazi ljudima, stupa u komunikaciju. Kad je dete maženo i paženo vidi se da je srećno dete. Bogu hvala, i svako dete treba da bude srećno - dodala je Ražnatovićeva.

Ceca je sinoć nastupala u Ljuboviji gde je održala koncert za 20.000 ljudi, a sve je oduševila kada je nastavila da peva dok je padala kiša.

- Baš me je bilo briga, apsolutno me nije interesovalo što je pljusak, oni su svi došli da slušaju mene i moju muziku. Samo sam odlepila veštačke trepavaice i dala svom bek vokalu i rekla: "Uzmi ovo, smeta mi, jer mi se lepi za lice, ja nastavljam da pevam - rekla je Ceca u emsiji "Premijera - Viken specijal".

- Koncert je bio izuzetno energičan i emotivan, prosto sam uživala. Kad su oni mogli da kisnu, mogla sam i ja, ništa mi neće biti - zaključila je ona.

Video: Evo kako je Ceca zabavljala svog mezimca tokom Božić: Objavila dirljiv snimak sa unukom Željkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anica Rajcic

    11. jul 2021 | 20:28

    Ma moze da se opire koliko hoce ona je baba svom unuku .Sto je ona bolja od njene prije?

  • M

    12. jul 2021 | 17:12

    Ali ono njeno uvek isto te isti otac te isti ja.....ko da dete majku nema....ali koliko se trudi dzaba mi svi vidimo ...plavusan na babu Danijelu...sta fali ,lepa baka

  • Ana

    12. jul 2021 | 14:39

    Meni dete lici na Bojaninu mamu isto ona mali klon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA