Ana Korać na vašar stigla "poršeom", pa vozila pešačkom stazom dok je obezbeđenje sklanjalo ljude

Starleta ne prestaje da izaziva komentare

  • 18

Starleta Ana Korać ponovo je uspela da razbesni domaću javnost i pratioce na Instagramu, ovog puta zbog bahaćenja na vašaru.

Ana je nedavno pokazala da kuče, koje slavi rođendan u ekskluzivnim prestoničkim restoranima vozi u kolicima od 30.000 dinara, a sada i da ona ide na vašar s obezbeđenjem.

Starleta je objavila snimak iz poršea dok se vozi pešačkom zonom, a krupan momak ide ispred nje i sklanja šetače.

Nakon ovog snimka usledeli su i oni u kojima se vozi na ringišpilu, ali i puca u metu na vašaru i osvaja plišanu igračku.

Podsetimo, Koraćeva ne krije da je imala brojne intervencije na licu i telu, mada bez priznanja jasno je da rijaliti učesnica iz Ivanjice ne liči na sebe od pre par godina.

Nebrojeno puta do sada je pokazivala silikonske grudi na društvenim mrežama, "prirodni" struk u emisijama, a sada i lice iz ordinacije estetskog hirurga.

Ana je išla na botoks, a onda ponosno pokazala kako izgleda nakon intervencije, a neki su komentarisali da je previše "zategnuta".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    13. jul 2021 | 18:22

    Сменити начелника саобраћајне полиције који је надлежан за ту територију!

  • Bes

    13. jul 2021 | 18:28

    Znaci ne samo sto je odvratna, povrsna sponzorusa, nego se tolerise i ovakav bezobrazluk i onda se cudimo sto je narod prolupao, koji nema novac za osnovno a ovakve spodobe voze porse i tretiraju se kao vip!!!!!!!

  • Др

    13. jul 2021 | 20:14

    Али људи, она је отишла на вашар, место где и припада!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA