≫ 

Problemi Tanje Savić ne prestaju: Mora da vodi sinove kod psihologa - ovo je razlog

- Nju najviše brine što su deca pored oca postala nepoverljiva prema svemu - rekla je pevačicina prijateljica

  • 15
Tanja Savić sa decom i porodicom u Beogradu Tanja Savić, Maksim, Đorđe, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Tanja Savić pomno prati prilagođavanje sinova Maksima i Đorđa na novu sredinu, te je odlučila da zajedno sa njima krene kod psihologa.

- Tanja je svesna da je ovo sada proces prilagođavanja za decu. Oni su navikli na drugačiju hranu, drugačiji život. Živeli su u Australiji, nedostaju im drugari, otac, sve ono na čega su se navikli u dalekoj zemlji - kaže Tanjina drugarica i dodaje:

- Pevačica im već sada objašnjava kako stoje stvari i da mogu da se čuju sa ocem kad god požele preko video-poziva. Svesna je da je na klizavom terenu. Nju najviše brine što su deca pored oca postala nepoverljiva prema svemu. Sada joj je potrebna saradnja sa dečijim psihologom kako deca ne bi imala velike posledice - zaključuje pevačicina drugarica za "Svet".

Podsetimo, Tanja je dovela decu iz Australije, nakon što je godinu dana bila razdvojena od njih. Dečaci su sa ocem Dušanom Jovančevićem bili u Australiji, a iako je Tanja putem suda dobila decu nazad, problemi ne prestaju.

Jovančević je nedavno objavio prepiske sa sinovima Maksimom i Đorđem u kojima dečaci navodno njemu pišu da su nesrećni kraj majke.

U tim porukama deca se ocu navodno žale na Tanju, pišu da ne žele da budu sa njom i da im otac nedostaje.

Dušan kaže i da više nema kontakt sa decom pošto im je Tanja, navodno, posle svega oduzela telefon.

- Naravno da sam zabrinut. Ona je prekinula kontakt između mene i dece. Novi ajfon sam deci kupio, pa im je izbrisala sve, čak i moj broj. Njen odgovor na sve ovo će da bude, pazi sad šta ti kažem - da sam ja lažov i psiho i da joj je psiholog savetovao da prekine kontakt između dece i mene, pošto budu uznemireni kad pričam sa njima - rekao je Dušan za Telegraf Jetset.

Inače, Tanja je već pričala o tome da se sa psihologom ranije savetovala vezano za decu i njhovo prilagođavanje novoj sredini.

- Deca s njim nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i počnu da bacaju stvari po kući. Za sada sam im uskratila svaki kontakt s njim jer je tako najbolje, a to mi je i dečiji psiholog savetovao - rekla je Tanja za "Alo".

TANJA SA

Video: Tanja Savić napravila žurku za rođendan svog sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    15. jul 2021 | 12:07

    njoj samoj trebaju 2 psihologa.

  • Vera

    15. jul 2021 | 13:28

    Žalosno, nije svako da bude roditelj. Njenom suprugu i njoj je odavno trebao psihijatar. Oni su bolesni.

  • India

    15. jul 2021 | 15:25

    Nema Tanja problem, već je ona sama problem, nerešivi. Patetičarka, koja je glumila ludilo od braka, tipa "da crknu dušmani kako sam ja srećna", "najbolji muž", "ne razdvajamo se koliko se volimo", "najbolji tata", "najbolji menadžer", "Dušan me najbolje poznaje", a onda...boooooom. Kad laže, ne znam, ali znam da to radi i to opasno, za sve u njenoj okolini. Godinu dana kreće na put po tu jadnu djecu, ali "boreći se", svako malo po neka sexi sličica, što iz kade, što iz kreveta...ma idi bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA