≫ 

Ivana i Tomović ulaze u Zadrugu 5 sa Tarom i Ša? Nude im sumanute cifre, a evo šta Simova kaže

- Ivana je pričala da rijaliti nije za nju, da nikada ne bi ušla, ali bi svako pristao da uđe kad bi dobio ponudu koja se ne odbija - kaže izvor blizak Ivani

  • 7
Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic, Sa, Tara Simov Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic, Nenad Aleksić Ša, Tara Simov / Prinstkrin: Instagram/vladelije, Youtube/Zadruga Official

Bivši zadrugari Nenad Aleksić Ša i Tara Simov, koji su ušli u vezu dok su se takmičili u "Zadruzi 4", navodno se ponovo useljavaju na imanje u Šimanovcima, ali ih ovoga puta čeka žestoka borba.

Navodno, produkcija planira da pregovara i s reperovom bivšom suprugom Ivanom Aleksić, koju je prevario sa starletom pred milionskim auditorijumom, ali i sa rijaliti-zvezdom Vladimirom Tomovićem, s kojim se Aleksićeva zbližila posle prevare, piše Srpski telegraf.

- Tara i Ša su nastavili vezu posle izlaska iz "Zadruge", a njegova bivša žena uživa na moru s Vladimirom Tomovićem. Još uvek se nigde nisu svi sreli, pa produkcija planira da ih spoji u rijalitiju da bi unutra ispričali sve što im je na duši - kaže izvor.

- Ivana je pričala da rijaliti nije za nju, da nikada ne bi ušla, ali bi svako pristao da uđe kad bi dobio ponudu koja se ne odbija. Najveći uticaj na nju je imao Tomović, koji ju je ubeđivao da uđe, pa je sad na klackalici. Objasnio joj je da se više puta takmičio, da se odlično snašao, pa je rekao Ivani da treba da uđe što zbog sebe, što zbog toga što će da joj bude lakše jer bi on bio tu. Ispričao je da je narod voli jer je prevarena žena i da treba da iskoristi momenat, a još će i da zaradi - priča upućen izvor.

Tara, Ša i Tomović još uvek ne smeju navodno javno da govore da li su pregovori u toku, ali Crnogorac i dalje ubeđuje Aleksićevu da razmisli o svemu.

Tara se oglasila i rekla je da s tim ne bi imala nikakav problem.

- Već sam pričala o tome da nemam problem da bilo koga pogledam u oči. Rekla sam da nisam kriva što je Nenad upropastio brak, tako da mi ne bi bio problem da o tome razgovaram s Ivanom. Svakako mislim da je najbolje da nas dve nemamo nikakav kontakt, ali tamo nećemo moći da se izbegavamo jer nam je mogućnost kretanja ograničena - rekla je kratko Tara za pomenuti medij.

Video: Ša pokazao na šta je potrošio honorar iz Zadruge: Vozi novu bebu, a Tara se ne odvaja od njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trix

    16. jul 2021 | 10:15

    I Kijina baba, obavezno da uđe. To će biti rijaliti! Jedva čekam.

  • Taśa

    16. jul 2021 | 11:59

    Ma sigurno, kao sto je i Sha ovoj lujki platio kaznu.

  • Mladen

    16. jul 2021 | 12:02

    Aj ne lupajte z2 mogla uci zadruga 4 ogromne pare odbila zasto bi sad usla aj ne lupajte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA