≫ 

Gastoz o tuči u Budvi: Rekao sam mu da se smiri, a on mi je opsovao majku! Razdvajali su nas

Gastoz je incident u Starom gradu opisao kao "pijanu priču"

  • 22

Nenad Marinković Gastoz potvrdio je da je prošle noći imao fizički obračun sa jednim muškarcem u Budvi, kako smo ranije danas i objavili.

- Juče je bilo to s**nje u Budvi, ali ništa nije bilo specijalno. Dečko je uleteo s nekom motorolom, dere se: "Racija!". Ja sam rekao da se smiri, on opsovao majku... Posle nas tu nešto razdvajali... Pijana priča, da se ne tripuje porodica i familija - rekao je Gastoz u obraćanju na Instagramu i poslao poljubac.

Međutim, kako su nam ispričali očevici, događaj na ulicama Starog grada u Budvi bio je daleko dramatičniji.

Kako nam je rečeno, Gastoz se fizički sukobio sa Crnogorcem, ispred jedne picerije. Taj čovek je navodno prvi Gastozu uputio psovku, nakon čega je izbio potpuni haos u Starom gradu.

- Gastoz je ušao u piceriju i samo smo u jednom momentu čuli da ga je čovek opsovao. Nastala je buka, a onda mu je rekao nešto u smislu "pun mi je vas Srbijanaca". Izbio je haos, ljudi su uleteli da ih razdvajaju. Gastoz je, koliko smo videli, uhvatio neku flašu i krenuo da ga udari, ali su ga zaustavili - tvrde očevici.

- Psovali su se međusobno, prolaznici su se sklanjali da ih neko ne zakači. Koliko smo čuli, navodno su razmenili telefone, da se nađu kasnije jedan na jedan i da odmere snage - objasnili su očevici.

Inače, iako se prvobitno pričalo da se sa Gastozom potukao radnik picerije ispred koje je došlo do obračuna, Marinković je za Telegraf Jetset rekao da čovek nije zaposlen u piceriji, već da je tu došao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    17. jul 2021 | 14:06

    A vi trcite dole kod njih svake godine!

  • Cc

    17. jul 2021 | 13:51

    Gastoz je uvek bio indijanac

  • туга

    17. jul 2021 | 13:46

    da se neko drugi potukao vec bi bio uhapsen...ovakvi teletabisi na zalost imaju mesta u medijima...tuzno sta drugo reci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA