≫ 

Ponovo opljačkan stan Ljupke Stević! Pevačica ostala bez zlatnog nakita i ogromne sume novca

Provalnik je u stan navodno ušao kroz prozor koji je prethodno razvalio

  • 28
Ljupka Stević Ljupka Stević / Foto: Marko Jovanović

Stan Ljupke Stević opljačkan je tokom prošle noći.

Provalnik je u stan navodno ušao kroz prozor koji je prethodno razvalio.

Kako se navodi, lopov je iz stana odneo zlatni nakit, kao i sumu od oko 10.000 evra.

Pevačica se za vreme pljačke nalazila u Crnoj Gori, gde je imala nastup. Za Beograd je krenula čim je obaveštena šta se dogodila i stigla je oko šest časova ujutru.

Ljupka je odmah dala izjavu policiji, koja je napravila uviđaj.

Ovo je, inače, treći put da Ljupki pljačkaju stan.

Drugi put kada joj je stan opljačkan desio se u oktobru 2015. godine. Tada joj je iz stana, navodno, ukraden pištolj, novac i nakit.

- Zatekla sam premetačinu kada sam se vratila iz grada. Odmah sam obavestila policiju i u kratkom roku su bili tu. Ono sto sam mogla da primetim da nedostaje to je pištolj, novac, nakit. Prespavala sam u hotelu i danas je opet policija bila u toku dana na uviđaju. Detalje ne smem da iznosim zbog istrage. Pod velikim sam stresom kao i moje komšije. Plašim se za svoju bezbednost i molim medije da ne iznose detalje u javnost kako ne bi naškodili celom procesu istrage - rekla je Ljupka 2015. godine, nakon pljačke.

- Policija radi svoj posao i ne treba da ih dodatnim informacijama remetimo. Nadam se da iza cele ove priče ne stoji ništa što bi meni ugrozilo život jer nikada nikoga nisam povredila na bilo koji način - zaključila je tada pevačica.

Povodom nove pljačke pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤡

    18. jul 2021 | 11:36

    Odite vi na odmor u daleke zemlje i saljite otuda selfije gde ste i kad se vracate. To je lopinama servirano na tanjuru, sta drugo da ocekujete u zemljicama siromasnog balkana. Privatni zivot se cuva za sebe, gde ste, sta radite, sta imate, kad dolazite, to se danas nikom negovori.

  • Хрвоје

    18. jul 2021 | 11:55

    Пошаљите sms на 6969 и помозите Љупки да пронађе починиоце и врати свој новац који се стекла тако што је прво брала вишње а касније малине.

  • Svašta

    18. jul 2021 | 11:57

    Opet se kokoš napila!! Pa juče si s..bala pare na piće, nisu te pokrali!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA