Nadica: Nisam htela da Kija gleda kako me njen otac tuče, moj tata je pendrekom udarao mamu

- Želeo je da me podseduje. Bio je jako ljubomoran. Sve se promenilo onda kad me je udario - rekla je Nadica

  • 32
Zadruga 4, Finale, Proglašenje pobednika Nadica i Kija, Foto: Nikola Tomić

Pobednica poslednje sezone rijalitija Zadruga, Nadica Zeljković, iznela je javno svoju životnu priču i otkrila da ju je otac njene ćerke Kristine Kije Kockar fizički maltretirao.

- Kada sam upoznala Kijinog oca živeo je sam. Ceo grad se krstio što sam sa njim. Posle sam čula da je bio oženjen u Nemačkoj, ali da 13 godina nije sa tom ženom. Nisu me osuđivali zbog njegovog bračnog statusa, već što sam mnogo dobro izgledala, a on sav nikakav! - rekla je Nadica.

- Bili smo godinu dana u vezi. 1988. godine sam ostala u drugom stanju. Kad sam se porodila video je dete, pa nestao na tri dana. Do kraja života je živeo momačkim životom - dodala je pobednica Zadruge 4.

- Želeo je da me podseduje. Bio je jako ljubomoran. Sve se promenilo onda kad me je udario. Rekla sam: "Plakaću godinu dana, ali mi smo završili". Nisam želela da Kija odrasta u sredini gde je nasilje normalna stvar. Nisam zaslužila ni da ima drugu ženu. Kija je bila svedok svemu tome. Molio me je i kumio da se pomirimo, nisam želela - ispričala je Nadica.

Ovo, nažalost, nije bio jedini slučaj fizičkog nasilja u njenoj porodici.

- Moj otac je bio nasilnik. Bio je i alkoholičar i tukao majku pendrekom. Zbog toga je bila u modricama. Hvatala sam ga za vrat i skidala sa nje - rekla je Zeljkovićeva za "Informer".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ema

    21. jul 2021 | 00:06

    Ajde vise dosta patetike Nadice i Kija! Uzele ste lovu, skinite nam se vise sa grbace!!

  • Nenad

    21. jul 2021 | 00:41

    Evo i ova pocela da patetise..skontali da kod naroda najbolje zrtve prolaze

  • Goran

    21. jul 2021 | 11:34

    Mi Zrenjaninci najbolje znamo ko je Nadica,Zato joj je najbolje da se ne oglasava i iritira nas svojim lazima.Jedna vrlo pokvarena zena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA