≫ 

Šabanova snajka u miniću mesec dana nakon porođaja: Kadrovima iz šetnje sa ćerkicom raznežila

Aleksandra i Luka ćerku Lanu dobili su 30. juna

  • 0
Luka Adžić i Aleksandra Ličina Luka Adžić i Aleksandra Ličina, Printskrin/Instagram/adzinho17

Unuk Šabana Šaulića, Luka Adžić, i njegova supruga Aleksandra Ličina, nedavno su postali roditelji, a lepa Aleksandra izgleda odlično nakon porođaja i uživa sa naslednicom Lanom.

Aleksandra je 30. juna na svet donela devojčicu, a manje od mesec dana nakon porođaja pokazala je da nema ni gram viška, već da je sve na njenom telu zategnuto i na mestu.

Ona je tokom šetnje pozirala gurajući kolica u kojima je bila njena naslednica, a na sebi imala je kratku crnu haljinu koja joj odlično pristaje, pa mnogi kažu da je lepa Aleksandra prava bomba.

Lukina supruga pozirala je i sa ćerkicom, a zajednički kadrovi mame i ćerke izazvali su brojne reakcije na društvenim mrežama i raznežili su sve.

"Najlepše mama i ćerka", "Redivan prizor", "Aleksandra, izgledaš kao se nisi porađala", "Vau, devojko, bomba si", "Divne devojke", neki su od komentara.

Podsetimo, Luka i Aleksandra u vezi su već nekoliko godina, a u martu su na svojim društvenim mrežama objavili vest da će postati roditelji.

Venčali su se na jednom imanju u Srbiji, 3. juna 2021. godine, u društvu najbližih, a za manje od mesec dana nakon svadbe dobili su naslednicu Lanu.

Video: Pogledajte prvi ples Šabanovog unuka i turudne Aleksandre uz Brenin hit koji je otpevala teka Ilda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA