Dalila Dragojević izvadila silikone iz usana, pa pokazala kako to izgleda: Prizor je jeziv!

Osim ranica po usnama, na objavi se vidi i kako doktorka u ruci drži i silikon koji su joj odstranili

  • 11
Dejan, Dalila Dragojević Dalila Dragojević; Foto: Nikola Tomić
Dejan, Dalila Dragojević Dalila Dragojević, Foto: Nikola Tomić

Bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević, nikad nije krila da je imala brojne estetske intervencije, a sada je odlučila da izvadi silikone iz usana.

Naime, ona nije bila zadovoljna izgledom istih, o čemu je pričala ranije, pa je rešila da preduzme nešto tim povodom, o čemu je dugo i razmišljala.

Dalila je na Instagram storiju postavila fotografije koje su nastale tokom intervencije na kojoj je ona sa kopčama na usnama.

Osim ranica po usnama, na objavi se vidi i kako doktorka u ruci drži i silikon koji su joj odstranili, a prizor uopšte nije prijatan.

- Operacija prošla u najboljem redu. Mislila sam da ću da umrem - napisala je ona.

- U julu, tačnije 21. jula imam zakazanu operaciju usana. Ja kad sam prvi put radila usne, kad se pojavio biopolimer da se radi i tako ti sintetički materijali, hijaluron tada nije postojao. Tada sam uradila jedan mililitar, to se zove jedan kubik, u donju i gornju usnu. Međutim, on se u donjoj baš lepo razgradio, a u gornjoj usni ovde baš sa strane primetim kad pričam na snimku da mi ta strana pada dole. Kada zagrizem usnu, napipam tu kuglicu. Odlučila sam da to operišem. Tokom operacije niste uspavani, ali ide lokalna anestezija, namaže se usna da to utrne i onda se seče - opisivala je Dalila nedavno proces intervencije na svom Instagramu.

Pogledajte u galeriji pomenutu fotografiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    21. jul 2021 | 22:23

    stvarno jezivo zena izgleda

  • Nastja

    22. jul 2021 | 02:31

    Ja sam stavljala hijalur. 2ml, odjednom, tad mi je nekako bilo zanimljivo da imam vece usne, a i radio me najstrucniji dr u Srbiji, tako da nisu izgledale pacije kao na ostalim devojkama. Medjutim, kako vreme prolazi, sve mi se vise svidjaju manje a lepe usne i prirodne obline ili mrsavije a zategnute zene. Takodje mi se svidja sto su mnogi doktori (mislim na one prave, ne sarlatane i priucene) poceli da forsiraju prirodniji izgled, neki te cak i odbijaju kad vide da imas paciji kljun. Iz prostog razloga, kad su se pojavili fileri, zene su masovno pocele da preteruju sa usnama, grudima, zadnjicama, krec beli zubi i sve lice jedna na drugu, nema autenticnosti u lepoti, tako da je sve to izgubilo draz i postalo veoma dosadno za gledanje.

  • Marija

    21. jul 2021 | 22:37

    Uf ovo i mene čeka, grozota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA