≫ 

Luna ćerki tepa kao i Slobi Radanoviću! Otkrila nadimak bebe, zatim je objavljen snimak iz Zadruge

Mnogi se pitaju kako će na ovo reagovati Miljković

Luna Đogani, Slobodan Sloba Radanović

Luna, Mia Miljković, Sloba Radanović, Foto: Instagram/luna_djogani, ATA Images

Luna Đogani nedavno je dobila ćerku Miu sa Markom Miljkovićem, kojoj tepa isto kao i bivšem dečku Slobi Radanoviću.

Fanove Lune i Marka je zanimalo kako oni tepaju ćerkici, pa je Đoganijeva u videu na njihovom Jutjub nalogu otkrila da je zovu "Dunda".

Kako je Luna tako zvala i tepala Slobi tokom učešća u Zadruzi 1, verni fanovi rijalitija su se toga odmah sestili i nije im bilo teško da pronađu i "dokaz" za to.

Na Tviteru osvanuo je snimak iz videa Lune i Marka, a zatim iz "Zadruge 1" u kojem Đoganijeva tepa tadašnjem dečku i naziva ga svojom bebom, pa mu govori "Ti si moja dunda".

Mnogi se pitaju kako će zbog Luninog postupka reagovati Miljković.

Podsetimo, Đoganijeva se porodila 15. juna, a nedavno je govorila o majčinstvu i ispričala da i ona i njen suprug Marko Miljković podjednako brinu o ćerki.

 

- Beba jede dobro, za troje. Ali je ne dojim. Tu je dohrana. Marko spava kao međed. Imamo dogovor, on radi, ustaje rano, ja ne radim, na porodiljskom sam i zadužena sam noću. On je tu ujutru, oko pet, šest, kad krene da vrišti. Ja malo odspavam. Menjamo pelene oboje. Nije od muškaraca koji se plaše, beže od toga, ne žele da učestvuju u tome. Od prvog dana ju je čuvao, pazio, mazio. Nekada imam problem da mu je uzmem iz ruku - rekla je tada ona.

Video: Jelena Đuričanin: Slobin čin sa Lunom je loš, ne smunjam u Kijinu posebnost kao žene koju je voleo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Volter

    24. jul 2021 | 10:23

    Nije bolest sve sto boli. To je valjda neka nasledna bolest, i njena majka je njoj pricala da lici na tog nekog pokojnika, ista boja ociju, kose, visina i da joj je dala ime koje je smislila sa tim pokojnikom. Djogajka je sama pricala u zadruzi 1 da lici na pokojnika. Tako sad radi sa svojom cerkom... Nije ona kriva sto je bolesna, ali trebalo bi da se lijeci.

  • Nena

    24. jul 2021 | 14:34

    Puno je ljudi koji žive na račun njene popularnosti samo da spomenem Kiju koja je od toga napravila profesiju. 👎👎

  • Dila

    24. jul 2021 | 14:21

    Bio je čovek njenog života.Volela ga je ludo kao i on nju. To nkada neće prestati. Verovala mu je slepo.Tako tepa svojoj devočici koja je najteža i najlepša beba u porodlištu bila. Drugo, sada je udata i voli sadašnjeg,koliko i dokle videćemo, sve prema zaslugama??????Želela je porodicu, dete a ne karijeru,avione i kamiona. Ona je devojka koja ima srce kao stara federacija.Neko ko zna da pati i voli. Iznad svega je dobar čovek.Niti prevarantinja, manipulator, lažov a ponajmanje promiskuitetna osoba.Svu ljubav je usmerila prema malenoj.Uživa materinstvu. Prvi pogrešan korak, ovaj će leteti kroz prozor............i tu će biti kraj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA